Distansförhållanden

Posted by: Liv

September 11th, 2010 >> Kärlek

Hampus var helt förtvivlad idag när jag pratade med honom. Han orkar inte leva utan mig längre säger han. Han mår så dåligt och är så deprimerad och sa att i vanliga fall hade han tagit till alkohol vid det här laget. Det är ju synd om honom. Han sa att han fattat så många dåliga beslut i sin dag och att han nu ville fatta ett bra beslut – att vara med mig.

Men det ser helt annorlunda ut för mig. Jag längtar efter honom och visst vill jag vara med honom men jag vill också jobba. Jag vill gärna jobba dygnet runt nu i några månader och sen träffa honom när det är lite lugnare. Men samtidigt är det taskigt att inte vilja ses förrän i november. Jag inser nu att jag inte kan göra så mot honom och det kommer dessutom att förstöra vårt förhållande. Det passar egentligen rätt bra för mig att ha ett distansförhållande utan förpliktelser. Jag var inte fri på många år, alltid var det någon annan man skulle ta hänsyn till. Men samtidigt är det själviskt att tänka så nu. Det är långt kvar till november också och man är ju rädd att allt ska vara annorlunda då. Samtidigt blir det inte hälften så mycket jobb gjort om vi träffas och jag kommer inte kunna koncentrera mig lika mycket på honom som jag skulle vilja.

This entry was posted on Saturday, September 11th, 2010 at 6:57 pm and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>