Ont i magen av längtan

Posted by: Liv

September 9th, 2010 >> Kärlek, Sex

Jag vaknade på morgonen och såg direkt bilder på Hampus på Facebook som hans kompis hade lagt upp från en match igår kväll. Jag blev jätteglad. Skönt att bara smälta inombords. “Han är min!” Nu kan jag känna så där igen att jag älskar att vara med honom och när jag tänker på oss i sängen så blir jag helt kåt och snurrig och får ont i magen (på ett skönt sätt). Minnena har börjat blekna lite så nästa gång vi ses kommer det att vara som första gången och det kommer bli så hett och passionerat!

På kvällen chattade vi hur som helst som vanligt. Det blir väldigt mycket snack om sex nu, vad vi ska göra när vi ses och vad vi skulle vilja göra just nu. Till slut sa han att vi fan fick sluta för han blev så upphetsad att han kanske inte skulle kunna sova sen.

This entry was posted on Thursday, September 9th, 2010 at 5:25 pm and is filed under Kärlek, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>