Spermatest och öronvax

Posted by: Liv

September 2nd, 2010 >> Killar

Jag tog en fika med en killkompis idag, satt bra länge och tjötade. Bland annat så pratade vi om det där spermatestet som Hampus gjort (det var okej att jag sa det till honom för Hampus tyckte att min kompis kunde göra provet han med för att liksom kolla kvalitén på själva testet). Min vän vart direkt nyfiken och började googla. Kunde man verkligen kolla en killes fertilitet med ett hemmatest?

Sen berättade han att han läst på ett forum att man kunde ta lite mellan tummen och pekfingret och om det var segt nog att dras ut en centimeter så var det okej. Om det var för vattnigt kunde det få svårt att fästa i livmodern. Nu vet vi inte vad som var sant av detta, det var ju trots allt bara ett forum. Vidare berättade han att hans flickvän hade rensat hans öron med en träpinne ibland på kul. Men nej, usch, då tror jag hellre att jag kissar i min partners närvaro om jag måste välja!

This entry was posted on Thursday, September 2nd, 2010 at 1:47 pm and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>