Att säga nej

Posted by: Liv

September 5th, 2010 >> Killar, Kärlek

Jag hade i alla fall inte dåligt samvete idag eller något och det var skönt. Minsta lilla så hade jag haft världens ångest. Men jag önskar jag kunde be killar dra åt helvete bättre. Önskar att någon lärt mig det när jag var liten. Det var alltid det här gamla skämtet: “När hon blir äldre kommer killarna stå i kö och det blir säkert jobbigt.” Världens äldsta, sägs säkert om alla tjejer, som om man VILL höra någonting sådant.

Man kollar sig i spegeln och tycker det man ser är okej. Så är det bra med det. Det finns ingen naturlig sådan där kvinnlig rejection mechanism inbyggd i mig men det borde det verkligen finnas. Jag har råkat illa ut lite för många gånger.

Nu på kvällen har jag haft webbkamerachatt med Hampus. Han är såååå söt. Det är viktigt för mig att kunna använda camen. Mitt bildminne är nämligen åt helvete, jag har skitsvårt att komma ihåg hur min egen mamma ser ut ens. Så jag blir helt varm och glad när jag blir påmind om hur söt han är.

Jag har bestämt hur jag vill göra också. Jag vill försöka ett tag till. Jag är väldigt emotionellt “skadad” nu och på ett sätt tycker jag det är underbart att vara själv. Men jag längtar efter honom också och idag har jag känt att jag bara är glad att ha honom. Vi får se hur länge han orkar bara, han verkar så hemskt ledsen över att vi inte kan ses nu.

This entry was posted on Sunday, September 5th, 2010 at 9:05 am and is filed under Killar, Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses to “Att säga nej”

Jag måste bara säga, att man känner igen sig i nästan allt du skriver. Du är grym och jag läser din blogg dagligen! Ha det bra och fortsätt som du gör!

Hej, kul att höra! Jag är snart tillbaka med mer blogg. Ska kolla in din också! Kram.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>