Ohämmat

Posted by: Liv

June 30th, 2010 >> Sex

Testa nya saker var det ja. Jag testade att runka honom och slicka riktigt mycket i rumpan och upp mot mellangården och pungen. Han bara älskar det. Det smakar ganska surt men jag antar att det ska vara så och att det inte är farligt. Plötsligt började han skratta. “Jag vet att det är snuskigt men det är så jävla skönt!” Jag älskar när killar säger vad de vill ha utan att skämmas, det är fan sexigt. Han är så totalt ohämmad. Innan jag hade varit med honom trodde jag att han skulle vara lite blyg och osäker i sängen men jag ser inte en tillstymmelse till något sådant. Han tar för sig och går på instinkt fast han är kontrollerad. Det är väldigt olikt mitt ex som alltid helt bara tappade all kontroll och verklighet och bara körde (utom sista året då han mest verkade rädd för att skjuta för snabbt).

Sen satte jag mig på honom och red med ryggen mot hans ansikte, tog i så mycket att han plötsligt bara kom. Yessss! Jag är så stolt nu att jag kan få honom att komma. Inte det lättaste. Han kan se ut som om han är en millimeter från att komma men så måste han oftast ändå runka själv. Det är mycket roligare så här tycker jag! ;)

This entry was posted on Wednesday, June 30th, 2010 at 6:28 am and is filed under Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>