Äntligen oralsex mmmm

Posted by: Liv

June 28th, 2010 >> Sex

Klockan tre igår natt frågade Hampus om jag var trött. “Ska vi se en film?” frågade han. Han sätter alltid på en film och sen kollar vi inte ens på den i en minut. I stället började vi… ja, ni vet. Jag började suga honom. Det är härligt när man får fria händer och får göra det nästan till en konstform, haha. Testa massa olika saker och se vad han gillar mest. Det är kul. Jag är inte så bra på deep throating, jag gör lite grann i halsen bara, pressar ihop halsmusklerna över ollonet. Vågar inte riktigt träna bort kräkreflexen helt, men det finns ju så mycket annat man kan göra också. När han kom tog han tag i en kudde och la den över hela ansiktet så han riktigt kunde skrika så mycket han ville. Han var inte ens trött efteråt. “Nu är det din tur!” sa han bara glatt. Jag är så glad att han inte röker lika mycket nu som förut. Hans doft är ju underbar! Jag kan nog inte vara utan den nu. Jag har börjat gilla hans parfym nu också, den som jag tyckte var så skum i början.

This entry was posted on Monday, June 28th, 2010 at 6:51 am and is filed under Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>