Måste han leka med min rumpa?

Posted by: Liv

June 26th, 2010 >> Sex

Vi tog ett bad idag på kvällen. Riktigt varmt med badolja som vi hittade här. Vi satt mitt emot varandra och bara relaxade, som ett förspel.

Med honom är verkligen varje sexstund helt olika. Han gör precis vad han känner för och jag bara hänger med. Först smekte han mig bara med kuken tills vi båda var alldeles våta. Samtidigt tryckte han in ett finger i tvåan, ganska långt och så bara skrattade han helt upphetsat: “Jag vill att du ska komma! Som faaaan! Du kommer komma mer intensivt, jag lovar, jag vill att du ska testa det!” Jag ba’: “Hjälp, jag blir nervös när du gör så där!” “Var inte nervös, vad kan hända? Vad skulle kunna hända?” och så tog han fingrarna som just varit inne i mig och stoppade in dem i munnen och sög på dem passionerat medan han utstötte ett ljudligt “mmmmmmm”. Sen tillbaka igen. Jag förklarade att jag gärna ville testa nya saker men att jag nog inte kunde komma denna gång eftersom jag var för nervös. “Jag vet, det är okej, jag vill bara att du ska komma så här oooouuubrrrrrrwwooooooh!” sa han och skakade för att demostrera. Sen bara skrattade han sött.

Sen körde vi bakifrån och jag sa till honom att jag ville att han skulle komma medan vi knullade och så gjorde han det! Han har bara gjort det en gång förut. Hans problem är att han är rädd att om han blir tillräckligt hård och upphetsad så sväller hans kuk så att förhuden fastnar bakom ollonet och då blir det för känsligt för honom. Efteråt var han helt blöt av svett och han såg alldeles utmattad ut. “Jag vill slicka dig, kom igen, kan jag inte få slicka dig?” Men jag ville bara kramas. Var överlycklig för att han kommit inuti mig.

This entry was posted on Saturday, June 26th, 2010 at 12:40 pm and is filed under Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>