Jag älskar din kuk

Posted by: Liv

June 25th, 2010 >> Kärlek, Sex

Man vaknar upp och det är som en dröm att vi äntligen är tillsammans igen. Helt fantastiskt. Vi hade sex såklart. Jag sa att han kunde knulla mig i munnen men då såg han chockerad ut! Han är så himla fin i kanten på det sättet fast ändå dirty i sängen, jag tycker det är hur ballt som helst. Han använder t.ex. aldrig k-ordet. Jag sa: “Jag älskar din kuk!” Då sa han: “Jag älskar dina kvinnliga delar.”
Det var idag vi skulle till föräldrarna på middag. Han verkade inte nervös eller något och han tog på sig fula byxor. Jag tror nog morsan och farsan gillade honom på en gång. Han är så otroligt snäll, ödmjuk och kan prata om vad som helst. Jag hittade ett halsband där. Det hade varit Henkes, han fick det i födelsedagspresent av sin familj för många år sedan men han kunde inte ha det. Jag gav det till Hampus nu. Kanske lite osmakligt men jag sa bara att jag hittat det och inte visste vem det tillhörde. Det var ändå inget dyrt.

Innan vi sov hade vi sex igen. Han sa att han ville jag skulle komma medan han var inne i mig och han kämpade verkligen på. Jag har så svårt att komma nuförtiden, jag har perioder då jag har extremt – ja, alltför – lätt att komma och perioder då det är svårt. Men sen kom jag och jag lät nog ganska högt för han vart helt fascinerad och sa någonting, jag minns inte vad, men typ “herregud!” Hahaha. Helt jävla underbart. Jag är i sjunde himlen.

This entry was posted on Friday, June 25th, 2010 at 12:30 pm and is filed under Kärlek, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>