Sexguden har anlänt

Posted by: Liv

June 24th, 2010 >> Kärlek, Sex

Det var sjukt svårt att somna inatt. Det var som om jag inte ville sova. Jag ville bara att klockan skulle bli nog mycket så jag kunde gå upp och åka och hämta Hampus. Det pirrade i hela kroppen och kittlade i magen. Jag var så upprymd att jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen!
 
Jag var tvungen att gå upp halv sju för bussen gick 7:40 och jag behövde lite tid på mig att göra mig fin men jag var så förbannat otålig. Jag kom dit tio minuter innan han kom och sen tog det väl en kvart innan han steg ut från portarna. Först kramades vi länge, länge och han sa: “Mmmmmmm-mmmmmmmmmmm!” nästan morrade jättehögt. “Gud vad jag har saknat dig!” sa han och på tonfallet lät det som om alltsammans bara var på skoj. Vad rolig han är. Hans ögon var smala och han var ganska trött. Men när vi kom hem till mig verkade han inte så trött och inte heller hungrig. Jag var inte heller det. För trött för att vara hungrig och för uppspelt för att vara sömnig. Han tog en dusch, sen låg vi bara och kramades, kysstes och mös i sängen. Det första han gjorde var att välta ner sänglampan. Han är så laid back och klumpig så jag undrar hur det här ska gå, haha!
 
Vi hade sex ganska snart såklart. Jag lyckades suga av honom så han kom! Gångerna jag lyckats med det kan räknas på en hand. Han är så fixerad vid att tillfredsställa mig att han inte kan koncentrera sig på att ta emot. Men han halvlåg liksom på rygg och hävde sig upp med benen så han kunde bestämma takten lite själv. Det var underbart att få tillfredsställa honom igen. Jag hade glömt allt, hur han luktar, hur han låter när man gör något man gillar, hur hans bestämda men mjuka händer känns när de smeker mig. Och hur han säger “rrrrrrrr” som för att (dåligt) härma en katt som spinner. Jag kände mig mycket mer kär i honom nu. Jag var väl för distraherad förut. Nu kan jag njuta och verkligen tänka att vi är tillsammans. Han slickade mig tills jag kom och sen vilade vi och knullade igen. Fan vad hans kuk är fin! Lång och skön, alldeles rak. Jag förundras över hur spontan han är. Han gör precis vad han känner för, både i och utanför sängen. Vi slocknade båda två sen, tätt intill varandra. Jag var skittrött och äntligen kunde jag slappna av och verkligen känna mig lättad över att jag slapp längta efter honom längre.
 
Vi hade sex igen sen. Han tog mig bakifrån och han har en liten vana att stoppa in fingret lite försiktigt i tvåan hehe. Jag vet inte om jag gillar det egentligen men jag är nyfiken på att prova lite nya grejer. Henke var ju så himla vanilj. Men jag blir nervös också. Vet ju inte vad som kan hända när man börjar pilla så där eftersom jag aldrig gjort det förut men han insisterar på att man ska prova grejer och bara slappna av.
Vid tiotiden var jag trött som en gnu och ville gå och lägga mig och kolla på film på hans laptop men vi lät bara filmen gå i bakgrunden och kramades. Det känns helt otroligt att vi är tillsammans igen.

 

This entry was posted on Thursday, June 24th, 2010 at 3:51 pm and is filed under Kärlek, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>