Sexblogg – garanterad framgång

Posted by: Liv

June 22nd, 2010 >> Sexblogg

Jag hittade ett inlägg på Metrobloggen om hur man skriver en sexblogg och får maximalt antal läsare. Hahaha, tycker den var schysst! Jag tycker mig ha sett den här mallen för en sexblogg någonstans men jag kan inte komma ihåg var. Man får nog vara en mästare i skitsnack om man ska kunna producera allt det där. Läs även kommentarerna, den som skrivit detta har uppenbarligen humor!

Snart kommer Hampus hit! :)

This entry was posted on Tuesday, June 22nd, 2010 at 3:41 pm and is filed under Sexblogg. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>