Vinnande sexnovell

Posted by: Liv

June 17th, 2010 >> Min roman, Sex

Eftersom jag är författare, eller ja, jag gillar att kalla mig det fast egentligen är jag bara en wanna-be. Men i alla fall eftersom jag gillar att skriva och dessutom haft en del att göra med Vulkan så blev jag förstås nyfiken när jag såg att Vulkan utsett en vinnare i sin tävling för sexnoveller. (Nej, jag deltog inte.)

Läs den vinnande sexnovellen.

Läs intervjun med vinnaren.

Var det inte en väldigt kallt redogörande sexnovell? Det finns liksom ingen riktig känsla utan det radas bara upp vad som hände. Var inte också sexet ganska tråkigt? Jättevanilj. Inte för att det måste vara kinky eller något för att vara upphetsande men ni vet… den där lilla detaljen, den lilla twisten som gör att det blir intressant måste ju finnas! Det är därför det är så svårt att skriva saker man bara hittat på tycker jag, personligen kan jag bara skriva sådant som faktiskt hänt på riktigt. Jag tycker i alla fall det var roligt när hon sa att hon ville ha en “hårdare” bok, det var lite humor. Bra att se att det finns någon som kan skriva korrekt svenska också även om det kändes mest som en skoluppsats.

Som sagt, ni får stå ut med att den här sexbloggen inte är så sexig just nu, men vi väntar på den käre Hampus som kommer hit snart.

This entry was posted on Thursday, June 17th, 2010 at 5:11 pm and is filed under Min roman, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>