Det mest nonchalanta sexet

Posted by: Liv

June 14th, 2010 >> Killar, Sex

I väntan på aktuella uppdateringar tänkte jag berätta för er om mitt mest nonchalanta sex ever. Återigen får Emil stå för detta. (Usch, vad mycket Emil det blir i bloggen, måste det bli ändring på!) Det här var en händelse där jag verkligen i efterhand ångrat att jag inte lappade till honom. En del killar njuter av att vara grisar, det har jag aldrig fattat.

I alla fall. Jag red Emil och det var inte mycket aktivitet från hans sida. Han låg mest bara där och tittade på medan jag gjorde jobbet. Log snett och såg ut som någon himla hallick. Jag var precis på väg att komma då jag hörde ett sms ramla in på hans mobil. Vad tror ni killen gör? Jo, han tar upp mobilen – mitt i sexakten – och börjar läsa sms:et. Inte nog med det, han börjar svara på det!  Jag kommer inte ihåg vad jag sa. “Lägg bort den där,” eller liknande. Men som sagt, jag borde smiskat honom i ansiktet.

Och så undrar han varför jag inte ville ha sex med honom igen för några månader sedan. Helt väck. Hur kan man inte fatta?

Jag skriver sådana här “gamla minnen” så länge innan denna blogg börjar göra skäl för benämningen sexblogg igen. Men vi får vänta några dagar till på Hampus, a.k.a. Tarzan.

This entry was posted on Monday, June 14th, 2010 at 2:47 pm and is filed under Killar, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “Det mest nonchalanta sexet”

Vill först säga grym Blogg! Sen att du verkligen borde ha slängt hans telefon i väggen!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>