Böjd kuk

Posted by: Liv

June 12th, 2010 >> Killar, Sex

Ibland när jag ser sådana där böjda dildos så tänker jag på en grej jag läste i tidningen för många år sedan. Att “män borde se ut så där för att kunna tillfredsställa oss kvinnor”. Jag har faktiskt varit med en kille som hade en kuk som var böjd uppåt. Benny. Han hade ganska liten men som han sa själv: “Bra för g-punkten!” Ungefär en minut efter han hade kommit brukade han bli hård igen. “Titta!” sa han glatt varje gång. “Så här blir det jämt. Det är praktiskt om man vill köra igen!” Get on up like a sex machine…

Synd att han var en idiot i övrigt.

This entry was posted on Saturday, June 12th, 2010 at 4:38 am and is filed under Killar, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>