Lik ett fd ragg

Posted by: Liv

May 16th, 2010 >> Uncategorized

Det har slagit mig mer än en gång hur lik Hampus är en kille jag var superkär i för många år sen. Denna kille var en riktig player, han dejtade flera tjejer samtidigt och var otroligt kärleksfull och mysig men menade inget med det. När det uppdagades slutade jag snacka med honom och vid flera senare tillfällen då vi sågs på nån fest eller liknande verkade det som om han ville ha “tillbaka” mig. Sen var han lite hastigt tillsammans med tre av mina vänner och gjorde två av dem med barn men fick själv aldrig reda på det. Sen gjorde han andra saker som gjorde att han helt och hållet sjönk i aktning hos mig så nu skrattar jag bara åt minnet av att jag en gång i tiden var tokig i honom, skyller på hormoner, ha ha.

Ändå kan jag inte låta bli att undra om det var lite därför jag föll för Hampus. Ibland, särskilt när de sover, är de så himla lika. Iblandkan jag tro att det är “han” som ligger där bredvid mig i sängen. Lite skrämmande nästan.

Utan att berätta bakgrundshistorien visade jag för ett tag sen Hampus en bild på honom på Facebook. “Jag tycker du är lik honom,” sa jag. “Få se. Nää, han är snyggare än jag,” sa Hampus hastigt efter en snabb blick på bilden och försvann sedan iväg.

This entry was posted on Sunday, May 16th, 2010 at 4:33 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “Lik ett fd ragg”

Jobbigt när man blir playad, speciellt när man egentligen är kär i killen. Men ibland kan man ju drömma att dom är riktigt snälla….

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>