Vara med en kändis (nästan)

Posted by: Liv

May 8th, 2010 >> Uncategorized

Vill inte tala om vem såklart, men innan Hampus och jag träffades dejtade han fd flickvännen till en kändis. Har ni också hört det där larviga påståendet att när man har sex med någon så har man också haft indirekt sex med alla dennes partners? Fånigt, men i det här fallet har jag svårt att skaka av mig tanken. Det känns bara sunkigt (om ni visste vem skulle ni förstå). Inför mina kompisar skrattar jag åt det men om sanningen ska fram äcklas jag nästan lite av det om jag tänker på det för mycket.

This entry was posted on Saturday, May 8th, 2010 at 2:12 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “Vara med en kändis (nästan)”

jag har varit med om en liknande grej. det var mer obehagligt än kul.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>