Mitt livs bästa oralsex

Posted by: Liv

April 28th, 2010 >> Sex

Mitt livs bästa oralsex (eller vad man ska kalla det, känns konstigt att säga “avsugning” även om det nästan i det här fallet var en bättre beskrivning) fick jag av Emil. I övrigt var han nog en av mina sämsta älskare någonsin, tråkig helt enkelt. Men han kunde det där med att slicka en tjej.

Jag hade precis varit och snyggat till mig i badrummet och min kompis satt i ett annat rum och väntade på att vi skulle åka. Då drog Emil in mig i sitt sovrum och började göra anspelningar på att han ville göra något med mig. Jag protesterade lite eftersom jag inte ville låta min kompis vänta, men han var bestämd.

Jag låg i hans säng och han stod på huk vid sängkanten. Så började han och maken till teknik har jag aldrig varit med om varken förr eller senare! Det kändes som om hans tunga var överallt, han var helt galen men ändå supermjuk och precis lagom försiktig. Sen började han suga på blygdläpparna och klitoris, hungrigt. Jag vet att detta låter knäppt men kan inte förklara det på annat sätt: Tänk blåsfisk! :)  Det var som om han sög in allting i munnen. Sen stoppade han in tungan och fortsatte samtidigt att suga med läpparna. Till slut var det som om han gjorde alltihop samtidigt. Det var helt svart för ögonen. Jag kom utan fantasier eller att över huvud taget tänka någonting, det var som om jag inte kunde stoppa det. 

Efteråt var jag helt paff och jag struntade i att det syntes på mig. Framför allt hade jag inte förväntat mig detta från honom. Jag har senare berättat för honom att jag tyckte han var bra på det där och att det var en av mina topp-3. Ville inte säga att det var DEN bästa för då hade jag boostat hans ego för mycket. ;) Men det var det och det enda tråkiga är väl att jag förmodligen aldrig kommer uppleva en bättre.

This entry was posted on Wednesday, April 28th, 2010 at 11:28 am and is filed under Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses to “Mitt livs bästa oralsex”

Det där låter ju riktigt nice… aldrig varit med om liknande men låter verkligen som något som man har missat! Frågan är bara var man skulle hitta en sådan karl…. :)

Hälsningar
Sexstacy

Det låter helt underbart det där :) Att ge oralsex är bland det bästa jag vet, och detta är något som jag måste prova :) Alla kvinnor har ju sina unika underbara knappar ;)

Låter sjukt trevligt ;)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>