Ska vi göra ett försök då?

Posted by: Liv

April 16th, 2010 >> Kärlek

Jag har funderat och funderat och läst en massa gamla chattloggar sen i somras och funderat över vad vi pratade om när han var här. Och jag kommer fram till samma sak hela tiden: Att jag är nyfiken på vad det kan bli mellan oss. Han är en jättefin människa. Han verkar knasig ibland men han är väldigt intelligent. Djup som fan är han också. Känslig. Jag tycker det är beundransvärt att han varit intresserad av mig så länge och hållit fast vid det. Visst har det gått i perioder men ändå. Han har bra minne och faktiskt, nu när jag läser de här gamla loggarna så framstår det inte alls som så mycket svammel som det var förut. Antagligen för att jag nu har träffat honom mer och pratat mer med honom. Plötsligt förstår jag vad han menade med vissa saker. Jag förstår varför han tycker om mig, förut var det mer som om han verkade gilla mig för att jag verkade tillgänglig eller något. Men han tycker om mig för att vi har så mycket gemensamt och för att jag inte accepterar vad som helst utan har mycket integritet, vilket han tycker är ballt. Han tycker jag är en stark kvinna som skiljer sig från de tjejer han brukat vara med.

Okej, han har rusat in i det här. Han sa att han älskade mig redan i somras och jag fnös åt det för mig själv, men det är också sant att vi har pratat hemskt mycket med varandra på nätet under lång tid. Det är liksom inte gissningar från hans sida vem jag är och det kanske har gått upp för mig nu när jag lite grann tagit bort den här skyddande skölden från mig själv som jag varit så rädd för att lätta på av rädsla för att bli sårad. Det här är någonting helt annat än Benny. Det finns en kemi här, en förståelse. Jag vill inte tänka att jag gör samma misstag igen. Men jag skulle nästan gå så långt att jag säger att Hampus är min själsfrände. Nu menar jag inte “den enda jag någonsin bör spendera livet med som jag har väntat på innan jag föddes” typ, utan jag menar att det finns någonting mer än bara vänskap och kärlek. Det finns någonting inom oss som är av samma skrot och korn. Sen är vi jätteolika på andra sätt, men det är ju bara bra. Först nu har jag sett detta. Han har sett det hela tiden och det är ganska ballt. Jag är helt vid mina sinnen när jag säger de här sakerna, jag lovar. Jag inser att det kan bli ett fiasko men då blir det det.

This entry was posted on Friday, April 16th, 2010 at 3:09 pm and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>