Är vi klara med detta nu?

Posted by: Liv

April 14th, 2010 >> Kärlek

Jag hade funderat och hållit på i två dagar, jag gick upp följande dag och var peppad. Nu skulle jag ha ett snack med honom, antagligen ”göra slut” också. Men det gick inte riktigt som jag tänkt mig. Han låg steget före:

Hampus: fan, den jävla bitchen alltså jag är så jävla färdig med henne ska aldrig prata med henne igen

Liv: vem? vad? när?

Hampus: lisa

Liv: vad har hänt?

Hampus: hon ringde mig 5 gånger igår och bara la på

Liv: är det det enda som hände? kanske hennes telefon var trasig

Hampus: nej

Liv: hon leker med dig Hampus, vet du det?

Hampus: Jag ska aldrig mer prata med henne igen så det spelar ingen roll Det finns inget kvar att leka med.

(Var har jag hört den förut? ”Jag ska aldrig mer prata med personen i fråga!” T.o.m. från honom har jag hört att han aldrig mer ska ditten och datten med henne. Men kanske, kanske, kanske har det äntligen gått in i hans tröga huvud att han får välja mellan henne och mig nu. Det var ett smart drag att ignorera honom ett tag. Det handlar om att äta kakan eller ha den kvar.)

Liv: Jag ägnade hela dagen i går åt att fundera över allt detta

Hampus: jag saknar dig så. jag har inte kunnat sova på 3 nätter. Jag har försökt ringa dig hur många gånger som helst

Liv: saken är den att jag behövde lite tid för mig själv så jag kunde tänka

Hampus: jag vet

Liv: detta är vad du säger just nu. men jag vill att du är klar med henne som flickvän.

Hampus: det vet du väl att jag är!

Liv: du verkade ju så fäst vid henne

Hampus: ja men det är slut med det nu, jag ska aldrig mer prata med henne jag behöver dig

 

Jaha, vad ska man säga? Jag är fortfarande skeptisk såklart. Men det verkar som om han fattat någonting nu.

This entry was posted on Wednesday, April 14th, 2010 at 4:06 pm and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>