Ett ultimatum

Posted by: Liv

April 12th, 2010 >> Kärlek

Det verkar ju som om hon inte kan släppa honom och det är fine, men han kan uppenbarligen inte släppa henne och det är allt annat än fine. Jag vill inte vara tredje hjulet i ett triangeldrama. Skulle aldrig vilja att min pojkvän “var tvungen” att hålla på så här. Hur skulle han reagera om jag gick och låg med någon annan av samma anledning? Jag är helt puckad. Jag gör samma misstag om och om. Senare på dagen kände jag mig nästan kvävd, som om jag inte kunde andas. Nu har jag ägnat precis hela kvällen åt att skriva, tänka, gråta, fundera, duscha, fundera, dricka te, fundera och slutligen ta en tupplur och fundera. Jag har kommit fram till någon sorts plan. I morgon ska jag gå upp på MSN och prata med Hampus. Jag ska tala om för honom att även om han inte inser det själv så är han fortfarande alldeles för fäst vid Lisa för att vara mogen att inleda ett förhållande med någon annan. Han älskar henne fortfarande och måste ta itu med sina känslor för henne. Inte för min skull, utan för sin egen. Om inte jag fanns och om hon ville ha honom så skulle han ta tillbaka henne eller hur? Sen nästa grej. Han vill att vi träffas NU för han kan inte vara ensam. Det är själviskt av honom. Jag har hyra att betala, jobbet osv. Med andra ord: Han kan inte kräva att jag ska lämna allt vind för våg nästa vecka. Jag ska kasta ett ultimatum på honom i stället: Stå ut med denna väntetid och acceptera dessa praktiska detaljer eller glöm mig. Fixa det där med Lisa och ditt drickande först eller glöm mig. Han kommer säkert inte greja de här sakerna men då får det bli så. Strunt samma. Jag tänker inte gifta mig i morgon, jag tänker inte flytta hem till honom. Punkt slut.

This entry was posted on Monday, April 12th, 2010 at 3:05 pm and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>