Dra åt helvete

Posted by: Liv

April 7th, 2010 >> Kärlek, Sex

Okej, det blev en sorts avgörande break point igår när jag chattade med Hampus så jag har bestämt mig för att inte gå online ikväll utan sitta här dagen efter och läsa igenom vad vi egentligen sa. Jag hoppas kunna använda morgondagen till att fatta något sorts beslut. Här kommer chatten och mina kommentarer inom parentes. (Lisa är alltså hans ex.)

  

Hampus: Lisa ringde mig och var verkligen desperat. hon har någon sorts kris just nu

Liv: och hon ber om din hjälp?

Hampus: Tja det är det som är grejen, hon vet inte vad hon vill. Jag tror hon insett att saker inte kommer att bli som hon hade planerat och jag vet inte var hon vill med mig nu. När jag kom över frågade hon om jag inte ville gå in till sovrummet men jag sa att jag inte ville. Hon ville ha namn på alla jag legat med. Jag förstår inte hur det kunde bli så här mellan oss.

(När han skrev det där tänkte jag: “Jahaja. Om han låg med henne så är det slut. Då skiter jag i den här sunkkillen. Sen: “Bli så här mellan oss.” Ojdå, han har inte kommit över henne. Så tolkar jag det.) 

 

Liv: vem vill du vara i hennes liv?

Hampus: Jag vill att hon ska förstå mig, men där är vi inte än. Jag måste säga till henne hur jag känner för dig, och det kommer att såra henne.

 

(Jahapp, han har inte berättat om oss ännu. Där ser man. Intressant.)

 

Liv: Låg du med henne då?

Hampus: Jag vet inte hur jag ska säga till henne att hon har förlorat mig när hon är så här. hon vill inte höra på.

Liv: Gjorde du det?

Hampus: det är det som är grejen, vi strulade lite men jag kunde inte göra något eftersom jag tänkte på dig

Liv: strulade? vad menar du?

Hampus: Jag antar att jag menar att vi gjorde det och jag hjälpte henne men hon kunde inte hjälpa mig.

Liv: så du låg alltså med henne?

Hampus: Jag sa att jag inte ville. men hon struntade i det.

Liv: så du låg med henne?

Hampus: jag kunde inte sova på hela natten.

Liv: men du låg med henne

Hampus: jag vill inte tänka på det på det sättet, nej, för jag hade inga känslor, jag är orolig att hon ska ta livet av sig

 

(Se där. Han är inte ett dugg bättre än Benny. “Det räknas inte som att jag låg med henne eftersom min skalle inte var med.” Alla dessa förnekelser och definitioner. “Vi var inte tillsammans.” osv. Heja. Jag går inte på sådant trams. Sen att de blir arga när man inte förstår det, suck! säger jag bara.)

 

Liv: men du hade sex med henne? var bara ärlig

Hampus: jag fick inte ut något av det om det är det du undrar. det var för hennes skull. Jag var inte kåt

 

(Han var inte kåt, men han fick uppenbarligen upp den!)

 

Hampus: Jag är jätteorolig för henne. jag är orolig för oss alla tre. Jag tror du och hon är ganska lika. Jag tror att ni kunde bli vänner och hjälpa varandra.

 

(Dra åt helvete. Han har inte fattat någonting va? Han ligger med sitt ex för att hon mår dåligt och han vill “hjälpa” henne. Sen vill han att jag ska acceptera och förstå det resonemanget och dessutom bli vän med Lisa så att vi alla kan… vadå? Ha ett sexkollektiv med terapisessioner? Kumbayaaaaaaaa!)

Hampus: vi behöver varandra. jag älskar dig och jag vill vara med dig oavsett vad som händer, hon vet inte om det men hon vet inte heller hur vacker och speciell du är. Du förstår väl att hon är speciell för migeftersom vi efter alla dessa år bryr oss så mycket om varandra? jag önskar mer än någonsin att du var här i mina armar nu.

 

(Varför denna Lisa hela hela hela tiden? Jag är redan trött på henne och det här är långt ifrån över, det märker man. Ni kan bli vänner – my ass!)

 

Liv: Jag vet inte vad jag ska säga. jag förstår inte detta. alls. du ligger med henne. av barmhärtighet. Jag förstår inte det.

Hampus: Hon vill inte binda sig säger hon.

 

(Om hon hade velat det då? Då hade han tagit henne eller vad? Men eftersom han inte kan få henne så tar han mig? Tack snälla men jag kan få något bättre. Jag behöver inte en desperat kille.)

 

Hampus: jag behöver inte henne, men hon behöver mig.

Liv: du lyder hennes minsta vink. Jag vet inte om jag kan ta det helt ärligt.

Hampus: Ja det kan nog verka så … men när min polare kom dit och hon bad om en förteckning över alla jag har legat med sedan 1998.. vad ska jag göra liksom? 

Liv: Jag är chockad. mina händer skakar. det finns så mycket jag skulle kunna säga just nu. men om jag sa dem skulle jag förmodligen förlora din vänskap för alltid

Hampus: du kan aldrig förlora den.

Liv: men jag har förlorat dig

Hampus: Jag kommer att tala om för henne att hon inte kan utnyttja mig. hon har förlorat mig.

Liv: Jag också

Hampus: det var inte jag som gjorde det där, jag var inte närvarande. jag var full. jag är dum i huvudet! Jag var svag för att du inte var här. Det gjorde så ont.

 

(Okej så han har börjat dricka igen. Världens sämsta trick också att säga att “jag gjorde det för att jag saknar DIG så mycket”. Hur tänker såna människor? Inte alls förstås. Det här handlar inte om svartsjuka för vi är väl inte riktigt ihop. Det handlar mest om att han inte kan släppa sitt ex och att han barmhärtighetsknullar med henne vilket jag tycker är otroligt sunkigt. Är det bara jag som skulle känna så här? Jag känner äckel. Som att jag inte vill ta i honom mer. Han är en mes. Han är en kille utan värdighet. Ja, det är faktiskt det det handlar om. Jag har tappat respekten för honom.)

 

Hampus: Hon försökte alltså ta livet av sig för bara 8 månader sen!

Liv: tänk om du gjort henne gravid …

Hampus: Men! Vill du att jag ska behöva se henne dö eller?

 

(Du kan försöka hur mycket du vill med att påstå att du satte på henne för att rädda hennes liv. Jag går inte på den.)

 

Hampus: Det enda jag gjorde var att hjälpa henne att sova!

Liv: nejdu, försök inte med det där!! Det som är fel med detta argument är: “Jag var tvungen att ha sex med henne så hon inte skulle ta livet av sig.” det hajar jag inte. och kommer aldrig att göra.

Hampus: men jag kommer alltid må skit pga det. jag sa ju tom till henne att jag inte ville! säger inte det dig något?

jag tänker på dig hela tiden.

Liv: men ändå gjorde du det. du sa nej och så gjorde du det ändå. det är vad det handlar om

Hampus: du tror inte på oss!.

Liv: Jag förstår bara inte hela den här lisa-grejen. det finns andra sätt att hjälpa människor än … du vet

Hampus: Jag vet det. men vad mer kan jag göra, gå på hennes begravning nästa helg?

Liv: hur stor plats vill du att hon ska ha i ditt liv i framtiden då?

Hampus: jag vill att hon skall vara en del av vårt liv, om du inte är alltför avogt inställd till detta, eftersom hon alltid varit där för mig. Jag vill vara vän med henne.

Liv: Jag vet inte vad jag ska säga 

 

(Sluta snacka om den där förbannade bruden! Ända sen jag lärde känna dig för flera år sedan har du tjatat om henne. Eller förresten. Det är jag som borde sluta snacka med dig så att du kan koncentrera dig på henne. För det tror jag du skulle behöva, lilla gubben.)

 

Hampus: Tja, hur mycket älskar du mig egentligen? Jag älskar dig hur mycket som helst, jag vill ha dig i mitt liv.

Liv: Jag kände likadant, igår. jag försöker bara se framåt. om vi är tillsammans vill jag inte dela dig med henne. hon behandlar dig som skit och ändå gör du som hon vill.

Hampus: det är för att jag inte vill att hon ska gå under.

Liv: jag förstååååååååår inte detta!!! jag gråter nu

Hampus: jag gråter också

Liv: varför det? Varför gråter du

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag känner mig helt tom.

Hampus: du behöver inte känna dig tom!

Liv: Jag önskar jag hade en tjejkompis att prata med som skulle kunna hindra mig från att fatta en mass dåliga beslut

 

(Det är faktiskt sant. Jag har kommit på det. Tjejer hjälper varandra från att fatta dumma beslut. Vi kan inte se klart eftersom våra känslor är i vägen men då finns en vän där som kan se åt en och leda in en på rätt väg.)

 

Hampus: du har ju i och för sig lisa

Liv: vadå lisa?

Hampus: Hon kan bli din tjejkompis. Jag tror att ni två är ganska lika

Liv: säg att du skämtar!

Hampus: ni är det, på vissa sätt.

 

(HAHAHAHAHAHAHAHAHA! SLUTA!)

 

Liv: men om hon vill ha dig, hur ska vi då kunna vara vänner?

Hampus: hon vet inte vad hon vill, det är det som är problemet. att bara vara helt vanliga vänner, det något hon måste förstå själv. vara mogen nog att fatta. som det är nu skär hon sig själv och håller på. jag såg ju att hon hade märken över hela kroppen.

Liv: ok. Jag går offline nu

Hampus: varför det?

Liv: Jag behöver lite tid för mig själv

Hampus: neeeeee

eeeeeeeej!

Hampus: prata med mig!

jag mår så dåligt!

Liv: vi kommer ju ingenstans! jag blir inte ett dugg klokare av att prata med dig.

Hampus: kom hit till mig!

jag pallar inte det här längre! Jag behöver dig.

kanske inte imorgon dag, men fan, vad hindrar dig från att komma hit? du vet vad jag känner för dig.

 

Det blir för långt om jag ska klippa in resten här så jag fortsätter imorgon.

 

This entry was posted on Wednesday, April 7th, 2010 at 8:30 pm and is filed under Kärlek, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “Dra åt helvete”

[...] middagen satt vi och tjötade lite. Sen kom vi in på det där som hänt med Lisa. “Du sårade mig, vet du det?” sa jag. Han hängde med huvudet och nickade långsamt [...]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>