Allas lilla nätvän?

Posted by: Liv

April 6th, 2010 >> Killar, Sex

Igår kväll chattade jag med Jonas. Herregud, here we go again, säger jag bara. Jag berättade om Hampus, Frederick och Håkan. Att jag först bara varit ute efter sex och att jag kunnat tänka mig vem som helst av de tre. Han tyckte jag var rolig. Men sen började han säga att om jag behövde en KK någon gång så var han en villig kandidat! “Jaså, du tror att du kan leva upp till mina förväntningar alltså?” frågade jag. Det kunde han, försäkrade han. Sen trodde han på något sätt att saken var biff, att vi ska knulla järnet nästa gång vi träffas. What?

Gud, jag börjar känna mig som en näthora. Jag bara skojar bort alla sådana där förfrågningar också i stället för att säga ifrån på skarpen. Typiskt mig. Så dumt.

 

This entry was posted on Tuesday, April 6th, 2010 at 9:52 pm and is filed under Killar, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>