Villa vovve volvo eller vadå?

Posted by: Liv

April 1st, 2010 >> Kärlek

Han snackar mycket om att gifta sig. Igen. Desperat alltså. Han berättade allvarligt: ”Jag tänkte friat till dig på den där festen för två år sedan. Det är helt sant, om du inte tror mig – fråga Lasse! Men jag hejdade mig. Jag skulle nog pajat allting om jag gjort det. Jag skulle ha skrämt skiten ur dig.” Det sjuka är att han är allvarlig. På nätet vet man inte om han sitter och garvar när han skriver sådant där. Men han är seriös. Jag förstår mig inte alls på den biten när det gäller honom.

En dag sa han även detta när vi snackade om preventivmedel:
“Dessutom, om vi fick barn utan att vi planerat det tror jag att det skulle vara en ren välsignelse. Jag vill inte gå händelserna i förväg men när jag tänker realistiskt på det så skulle det vara fantastiskt att få barn med dig och jag har aldrig känt så förut.”
Hjääääääälp! Han är galen!

This entry was posted on Thursday, April 1st, 2010 at 8:51 am and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>