Han är så tjejig

Posted by: Liv

March 31st, 2010 >> Killar

Jag har tänkt på det med Hampus. Han är verkligen feminin ibland. Blandat med lite punkare. Lite Dregen! Haha. När jag stod med min foundation så sa han förtjust: ”Precis det där märket har jag också använt!” När han såg mig fixa håret ville han ha samma frisyr. På en fest gick vi omkring med samma stil på håret. Måste sett urlöjligt ut.
Sen gillar han nagellack och ville att jag skulle måla hans nedbitna naglar. Det fick bli blå färg. Men när det blivit avskavt ville han ha vitt. Vitt är verkligen tjejigt tycker jag. Där går nästan gränsen, men men. ”Oj, här kom det med ett litet skäggstrå och satte sig fast i lacken!” sa jag när målade en av naglarna. ”Skulle vi kunna strö lite skäggstrån över lacket, vad tror du om det, skulle det vara snyggt?” frågade han. Jag skrattade och visade min avsmak inför detta förslag. Vad otroligt konstigt! tänkte jag. Senare fick jag reda på att någon kille han kände hade gjort så med lacken på en motorcykel. Helt sjukt i min bok!

This entry was posted on Wednesday, March 31st, 2010 at 8:47 am and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>