Han mår så dåligt

Posted by: Liv

March 30th, 2010 >> Kärlek

Hampus berättade idag att han nyligen haft självmordstankar. Han mår jättedåligt nu. Hans liv har blivit så fel. Klagar på att han gjort fel val i livet som nu gör att han inte har några som helst besparingar. Han har ingenting, han är superfattig och har svårt att få jobb. Jag sa att jag vill rädda honom, att jag kan jobba åt oss så länge. Men jag är ju kvinna. Jag glömde bort det för en stund. Ingen man vill höra att ”jag kan försörja dig en tid, jag fixar det här”. Män är sådana, de stänger av när en kvinna säger så och sen blir man oattraktiv i deras ögon. Han ville inte veta av det här som jag sa utan sa bara: ”Jag vill inte att du ska behöva jobba!”

This entry was posted on Tuesday, March 30th, 2010 at 8:39 pm and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>