Dejta på allvar

Posted by: Liv

March 30th, 2010 >> Kärlek

Jag har kommit på vad jag vill. Vad jag känner. Jag är nyfiken på Hampus och jag vill gärna börja dejta honom på allvar. Mitt liv är ett kaos nu ändå, jag kan lika gärna vara lite crazy. Just nu nöjer jag mig med att använda just ordet nyfiken. Jag vill se vad det kan bli mellan oss. Jag vill gärna utforska mer.

Under tiden tjatar Hampus om att han ska komma hit igen snart men hur ska han ha råd? Han har ju inte en spänn just nu och inget jobb heller. Om han ska komma hit så måste antagligen jag betala allt. Det gör jag så gärna, men inte just nu.

This entry was posted on Tuesday, March 30th, 2010 at 2:39 am and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>