Benny ber om "sex" igen

Posted by: Liv

March 26th, 2010 >> Killar, Sex

Jag pratade med Benny på MSN härom kvällen. Han har sett mig och Hampus kramas, förmodligen hört rykten och sen fått det bekräftat direkt från mig att jag och Hampus har något på gång. Ändå kom följande lilla chatt denna kväll.

Benny: På tal om att komma överens. Du och Hampus har kört hårt på sistone va?

Liv: Ja, vi fick fan blåsor. Haha.
Han var så snäll mot mig. Han är verkligen en av de trevligaste killar jag någonsin träffat.

Benny: Hampus är cool.
Jag borde ha blandat en drink åt dig sist vi sågs.
Glömde dock. =(

Liv: Ja, jag kunde behövt en.

Benny: *dör*

Liv: Hahaha ja, jag trodde du skulle upp och jobba imorrn.

Benny: Nä.
Inget jobb förrän nästa vecka.
Men jag ska nog sova nu.

Liv: Lol ok. Sov så sött då.

Benny: Jag är inte trött ännu
Jag behöver förmodligen bara hitta lite bra porr eller något att somna till

Liv: Va? Lol, du är rolig

Benny: Ja jag borde väl fråga dig om du har några nya bilder istället =P

(Jag skickade honom bilder på mig själv. Men bara snälla bilder där jag var fullt påklädd. Han gav mig komplimanger och jag undrade vad fasen han egentligen ville.)

Benny: *lägger mig i ditt knä*

Liv: Godnatt Benny Boy!

Benny: Inte riktigt ännu
Men snart så
Jag vill inte förklara hur, kan bli lite sådär…

Liv: Jag tror att jag kan tänka mig!

Benny: Japp jag håller käften stängd (eller faktiskt tvärtom)

Liv: Hiiihiii

(Ok, alla som vet vad det här är för kille vet vad han menar. Han är alltså galen i wet sex och ber mig här indirekt att jag ska skriva att jag kissar honom i munnen så att han kan runka till det, komma och sen sova gott. Jag vet att det låter långsökt men jag har “typ” varit tillsammans med honom så jag vet att det är det han menar.)

Benny: Jag kanske inte borde prata om det här …. det är så svårt ibland

Liv: Vad ska du inte prata om?

(Jag låtsas vara oförstående.)

Benny: Saker som är svåra ibland!

Liv: Det är väl mycket som är svårt, men jag är en ganska bra lyssnare.

Benny: Tja, du har lyssnat på mig förut
Jag låter likadant som alltid

(När du ber om du-vet-vad. Jo, jag vet, Benny, jag vet.)

Liv: Det gör vi väl alla.

Benny: Ja, jag antar det

Liv: Vad händer då?

Benny: Vet inte. Ingenting. =)

Liv: Ok

Benny: Jag bara har lite kul här för mig själv.

Okej. Han vill ha bilder på mig, han vill att jag ska skriva snuskiga, äckliga saker om kiss och bajs till honom när han ska sova. Och han vet ändå att jag har en grej på gång med Hampus. Han vet vad han gjort mot mig i det förflutna. Han är fan riktigt konstig. Har ingen som helst koll.

This entry was posted on Friday, March 26th, 2010 at 2:05 am and is filed under Killar, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “Benny ber om "sex" igen”

gud va snuskigt hehe!!
kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>