Vi kunde varit KK

Posted by: Liv

March 22nd, 2010 >> Killar, Sex

Jag hade ett långt snack med Frederick helt själv sen. ”Så du och Hampus är tillsammans nu?” frågade han. Jag svarade: ”Jag vet inte, men jag kan inte göra någonting med någon annan nu för det skulle kännas fel.” ”Äh, det gör inget. Nästa gång så. Eller vill han typ gifta sig nu eller nåt?” skrattade Frederick som om han kunnat läsa mina tankar. ”Ja, han säger det. *skratt* Men alltså det är ju helt befängt. Vi känner ju knappt varandra och han påstår att han aldrig känt så här förut för någon annan.” ”Haha, skitsnack!” skrattade Frederick. ”Ja, jag vet inte, han påstod att han varit tillsammans med en tjej i över tio bast som han aldrig var kär i.” ”Va, det är säkert inte sant. Fast OM det är det, då är det ju ÄNNU värre! Herregud, hahaha.” ”Ja, jag vet inte. Jag känner mig lite taskig mot dig nu, men jag visste inte att jag och Hampus skulle bli så här tajta. Jag trodde jag kunde få både dig och honom! Jag menar, alltså, i början var jag bara ute efter sex, det var allt.” ”Och nu vill han gifta sig? Hur känner du då?” ”Jag vet inte, jag vill bara ha kul ju! Jag vill ha sex och jag kan säga att jag är helt emotionellt utbränd, jag vet inte om jag kan bli kär i en enda människa just nu.” ”Oj då, du kanske borde tala om det för honom, annars kanske han blir förkrossad sen!” ”Jamen ääääh, han kommer säkert glömma mig om några veckor. Han kommer väl hitta någon annan direkt. Han är säkert en sådan där player som säger att de älskar en bara för att manipulera.”
Gud vad jag ångrade sen att jag sa så där, men jag har råkat ut för så mycket skit, gått på så många nitar. Jag tänker inte låta mig luras av någon igen, det kommer inte att hända. Efter det där med Benny är jag myyyyycket skeptisk till sådana här saker. Folk som säger att de är kära i en på en gång. Folk som bor i en annan stad och kan strula med hur många tjejer de vill utan att jag märker ett skit.
Frederick bjöd mig på en drink och då tyckte jag plötsligt att han var attraktiv igen. ”Trist att det inte kunde bli något, vi kunde haft jävligt bra sex!” sa han plötsligt. ”Jag vet!” sa jag och tittade honom djupt in i ögonen. Och jag menade det, jag kunde tänkt mig att ligga med honom, bara just inte nu när jag har Hampus för nu vill jag bara ha honom.

This entry was posted on Monday, March 22nd, 2010 at 10:39 pm and is filed under Killar, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>