Festen och Frederick

Posted by: Liv

March 19th, 2010 >> Killar

Fest i helgen. Innan jag kom dit visste jag inte hur jag skulle göra med Frederick. En stor anledning till att Frederick kom till festen var att jag skulle vara där (det sa han till och med) och jag visste att han ville att någonting skulle hända mellan oss. Om Hampus varit ute efter tillfälligt sex och inte brydde sig så mycket kanske jag kunde få Frederick också? hade jag funderat för några månader sedan. Det låter helt absurt nu, jag vet. Men redan efter första dagen med Hampus insåg jag att jag skulle behöva förklara mig för Frederick denna dag, tala om att jag var med Hampus, och jag var verkligen orolig för hur han skulle reagera. Hampus verkar dessutom vilja att hela världen ska få reda på att vi är ”tillsammans”.

Frederick tog det hur som helst med en klackspark att jag och Hampus dejtade nu. Ryktet hade redan nått honom. ”Äh, det gör inget!” sa han. ”En annan gång så!” Han var rätt full. ”Du är vacker!” sa han och tittade mig rakt in i ögonen. Just då tyckte jag inte alls att han var attraktiv. Jag undrade hur jag hade kunnat tycka det sist jag träffade honom (rätt länge sen). Jag upplevde honom som en wanna-be och sen sluddrade han rätt så rejält. Det blev för mycket för mig att plötsligt konfronteras med honom på något sätt. ”Får jag kyssa dig?” frågade han sen och stoppade utan förvarning in sin långa, sträva tunga i min mun och riktigt rörde om. Det kändes som att kyssa en krokodil. Han verkade gilla det till skillnad från mig. Sedan kramade han om mig och tryckte till hårt om revbenen på mig. Det kändes lite så där i och med att jag vet att han är dominant och gillar superhårdhänta lekar. Jag var ganska glad att det blivit Hampus och inte han som blev min dejt till slut.
Mer om detta i morgon. Jag måste dela upp det så det inte blir så långt att läsa.

This entry was posted on Friday, March 19th, 2010 at 2:34 pm and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>