Orkar inte tänka på framtiden

Posted by: Liv

March 12th, 2010 >> Kärlek

Jag har funderat. Jag ljuger inte när jag säger att jag älskar Hampus för jag tycker han är helt fantastisk och underbar. Men det har liksom inte sagt klick. Jag tror inte att jag har blivit riktigt kär i honom och det är egentligen bra för jag orkar inte. Har så mycket annat nu. Jag är helt avtrubbad när det gäller känslor för tillfället. Jag känner ingenting för någonting. Det är nästan läskigt men när jag tänker efter är det inte så konstigt. Allt är så rörigt att jag väl inte orkar känna något. Jag borde i stället välkomna att den försvarsmekanismen har satt in för det är snarare en välsignelse så att jag kan fungera normalt. Jag undrar i mitt stilla sinne om det var så här Benny kände för mig? Att det aldrig gick längre än så.

Jag har bestämt mig för att ta någon vecka och bara rensa mina tankar, inte fundera någonting, inte ens försöka fråga mig själv vad jag vill. Jag har bara stängt av allting. Reset.

Jag skrev honom ett mail för ett tag sen och talade om att jag saknar honom. Han svarade:

Hej älskling, jag saknar dig så mycket. Du vet att jag saknar dig också, jättemycket. Det var så svårt att skiljas åt, det var en av de svåraste sakerna jag har varit tvungen att göra. Att vara själv nu känns väldigt konstigt också. Det är som att man kan förbereda sig på att få lungorna utkarvade, men man vet aldrig hur svårt det kommer att bli att andas förrän de är borta. Jag saknar dig, hoppas vi ses på msn snart sötnos! Jag älskar dig.

-H

This entry was posted on Friday, March 12th, 2010 at 4:24 pm and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “Orkar inte tänka på framtiden”

Allting löser sig till slut ;)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>