Emil förgrymmade pojke

Posted by: Liv

March 6th, 2010 >> Killar

Emil har blivit jättesjuk. Han har åkt in på sjukan med ambulans och fick opereras akut. Det är tydligen allvarligt. Shit, jag är orolig för honom och vill gärna lämna mitt stöd åtminstone på Facebook åt honom och Edith. Men jag törs inte. Är rädd att det ska sticka i ögonen på honom/dem eftersom han verkar vara så himla arg på mig. Vet inte vad jag ska göra, känns fegt att ligga lågt. Hoppas han blir bra, det har inte sett bra ut alls för honom och hans hälsa på senaste tiden och kanske är det även därför han har varit så retlig? Håller tummarna för honom.

This entry was posted on Saturday, March 6th, 2010 at 2:02 am and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>