Hej då sötnos

Posted by: Liv

March 1st, 2010 >> Kärlek

Hampus åkte hem igår. Vi grät förstås båda två fast han grät tio gånger så mycket som jag och det blev nästan pinsamt (att jag inte var lika ledsen). Han låg på min arm och grät så mycket att den blev helt blöt. Jag höll om honom och han skakade för att han var så ledsen. Jag torkade hans tårar med näsdukar. Till slut började jag gråta för att jag tyckte så synd om honom. Alltså, jag var ju ledsen och ville inte lämna honom. Men vi har umgåtts supertajt i flera veckor i streck och varit så nära inpå varandra hela tiden och jag kände att jag behövde en paus. Jag vet inte heller vad jag vill göra åt det som hänt mellan oss, eller om jag vill göra något över huvud taget, det behöver lite tid att sjunka in. Efter Benny som var ett fiasko från början till slut, någonting jag t.o.m. skrattar åt idag så vet jag inte om jag vågar riskera att göra samma miss igen. Det är som om jag redan innan accepterat att det kommer en dag då vi måste skiljas och jag ser det som att livet bestämt åt mig att jag behöver vila så att jag får tänka på saken. Han tjatade om att vi måste ses igen snart men jag kan bara inte tro att han vare sig har råd eller kommer att orka göra slag i saken inom en alltför snar framtid.

När jag skulle lämna av honom satt han och storgrät hela tiden. Då tiden kommit för att krama adjö var han helt förstörd. Han såg så ynklig och ledsen ut, ansiktet var som ett russin och jag ville bara hålla honom, trösta honom. Inte en tår fick jag fram. ”Jag älskar dig Liv, jag älskar dig,” var det sista han viskade i mitt öra innan han stapplade iväg. Helt pajad var han. Det var hemskt att se.

Någonstans älskar jag honom. Jag sa till honom att han var en av de finaste människor jag någonsin träffat och det är sant. Jag använder så gott som aldrig det här uttrycket men han har verkligen ett hjärta av guld. Han är genomgod hela han. Han är en sådan som går på känsla snarare än logik. Så olik mig som är ganska försiktig och eftertänksam. Samtidigt förlorar man ju då mycket av det underbara som livet har att erbjuda. Om man alltid är på helspänn kan man aldrig slappna av. Och det är det jag tror att jag ska lära mig av honom. Bara att träffa honom har gjort mig till en lite, lite bättre människa. Oavsett vad som händer sen så är det så.

This entry was posted on Monday, March 1st, 2010 at 1:12 pm and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “Hej då sötnos”

Hej! Sexdrömmen länkar till dig! Länka gärna tillbaka om du vill :)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>