Jag börjar nog bli kär

Posted by: Liv

February 25th, 2010 >> Kärlek, Sex

Jag ville inte knulla mer men han slickade lite i stället. Jag sa till honom att det inte var någon idé, att det inte skulle gå. De flesta killar hade nog backat då. Men han vägrade ge sig och fixade det. Han var så cool. Bara satte sig och tände en cigarett och sedan förklarade han utan att ens titta på mig: ”Jag har hittat tricket med dig.  Det finns ett ställe där jag får dig men jag går inte på det direkt. Jag fick leta en hel del men jag vet hur du funkar nu.” Gud vad han är underbar! Var har han varit hela mitt liv liksom?

Han har flera gånger sagt att han älskar mig men jag har inte besvarat det eftersom jag inte kunnat känna så. Men nu sa jag det också. Jag är nog egentligen inte kär i honom ännu men på något sätt känner jag att jag faktiskt älskar honom och att jag börjar bli kär. Han är så otroligt fin. Det finns verkligen ingen som han. Vi grät idag eftersom han snart ska åka hem. Jag fick hålla om honom och trösta honom. Han var så ledsen. ”Du är så bra för mig, jag kan inte släppa dig!” sa han. Jag sa åt honom att vi skulle vara hos varandra ändå även om det inte var fysiskt och han nickade. Han upptäckte att det bara kom tårar ur hans ena öga och sa att det var symboliskt eftersom han både var ledsen för att han skulle åka men även var lycklig för att han över huvud taget träffat mig.

Jag drömde förresten alltid mardrömmar förut när jag sov med Hampus. Jag tror att det var för att han hela tiden skulle ha på sin skiva med mullrande ljudeffekter på stereon som bara dånade i bakgrunden och tydligen skulle hjälpa mot sömnproblem (jojo). Jag fick be honom stänga av till slut, jag klarade inte av att lyssna på de där läskiga, fruktansvärda lätena.

This entry was posted on Thursday, February 25th, 2010 at 12:38 pm and is filed under Kärlek, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>