Inga fler trekanter med Emil

Posted by: Liv

February 22nd, 2010 >> Killar, Sex

Nicklas reagerade bra på att Hampus och jag var tillsammans medan Danne först blev arg och besviken för att sedan ändra sig och komma på att det var vår vänskap som var det viktiga. Den som varken hade rätt att bli sur eller ens minsta anledning var Emil. Han har hållit på, pjaa, kanske fem, sex gånger under förra året och försökt kolla om jag var intresserad (innan Hampus kom hit alltså). Jag började ofta prata om helt andra saker för att se om han var intresserad av att vara kompis åtminstone. Han gav sig såklart inte utan höll på och pratade om vad som hänt förra gången. En gång var jag på jobbet. ”Snälla Emil, var lite anständig, okej?” svarade jag då. Flera gånger. Jag ville inte att han skulle hålla på och skriva snusk när någon kunde kolla över min axel. Men han fortsatte att fråga typ: ”Finns det någon chans att vi kan ha en trekant igen?” osv. Okej, det var dumt, men för att slippa tjafsa just då sa jag: ”Haha vem vet, vem vet.” Jag försökte undvika frågan men när han frågade igen svarade jag: ”Man vet aldrig vad som kan hända här i livet,” eller någonting i den stilen. Jättepuckat, jag vet. Men han har ju redan en flickvän så jag tyckte inte det var så farligt.
I alla fall, nu i helgen såg jag honom när jag var på en grej. Vi stod och lyssnade på en grej, jag nickade ett hej och han tittade tillbaka, ganska surt. Jag satt på en stenhäll längst bort i lokalen och han lutade sig mot den någon meter bort. Rumpan värkte men plötsligt fick jag syn på en stol som just blev ledig så jag sprang dit och tog den. Själv skyndade han iväg några minuter senare och sen såg jag honom inte mer på ett tag. Senare såg jag och Hampus honom. Vi satt där tillsammans på golvet och ropade: ”Hej Emil!” Han bara sneglade på oss och sprang vidare. Vi ropade på honom att komma tillbaka men han försvann. Så igår pratade jag med honom på MSN och då lät det så här (nedklippt så det viktigaste kom med):
Emil: Jag såg dig två gånger. Först i (…) där jag försökte få din uppmärksamhet och du gick och satte dig i en stol i stället och andra gången i korridoren. Vid det laget kände jag mig bara dissad och brydde mig inte ett skit längre.
(Va? Hur kunde han känna sig dissad av det? Snacka om att ta allting personligt, eller?)
Emil: Alla säger att du bara är med Hampus nu. Hela tiden.
(Aha, så det var där skon klämde ja, såklart.)
Jag: Men! Jag nickade ju åt dig men jag var tvungen att sätta mig eftersom jag hade ont i rumpan. Då jag såg dig i korridoren tänkte jag att du kanske ville hänga med mig och Hampus, men du bara gick därifrån.
Emil: Ja, jag kände mig ganska dissad och jag vart förbannad. Du gjorde inte ens ett försök att säga hej eller få kontakt med mig och då antog jag att du inte hade något intresse av att göra något med mig.
(Okej, han var förbannad för att jag satte mig på en stol när min rumpa gjorde ont? Och vad gjorde han själv för att få kontakt?)
Jag: Jag såg ju inte dig innan. Det var du som lämnade rummet. Vi ville umgås. Vi ropade ju på dig där i korridoren!
Emil: Vi hade ju snackat om att du skulle ha kul med mig och Edith. Jag är ganska irriterad över hela situationen. Känns som om jag vart helt ignorerad.
(Han har förstorat upp detta till enorma proportioner. Och varför då? Jo, allt handlade naturligtvis om att han var ledsen för att han inte fick knulla. Varför hänger han efter mig så mycket när han har sin flickvän? Sen såg han ganska sur ut när jag såg honom först, antagligen för att han redan visste om mig och Hampus, och sen blev han stött för att jag satte mig på en stol. Det var han som lämnade rummet! Och jag blev inte stött! Han kunde åtminstone hälsat på Hampus om han nu var så arg på mig.)
Emil: Jag har räkningar att betala, problem med hälsan, ingen inkomst och ingen mat hemma. Jag behöver inte mer problem.
(Snart har du ingen fru heller så negativ och tråkig som du är och som du sneglar åt andra kvinnor hela tiden.)
Jag: Sorry.
Emil: Och du hade inte berättat innan att ni två var tillsammans vilket hade varit bra att veta innan. Men återigen, det spelar ingen roll. Det gör det verkligen inte. Jag drar nu.
(Haha, det var det ALLT handlade om eller hur? Du är rolig du. Patetisk menar jag.)

This entry was posted on Monday, February 22nd, 2010 at 5:37 pm and is filed under Killar, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>