Frågor om sex

Posted by: Liv

February 19th, 2010 >> Kärlek, Sex

Jag frågade honom lite grejer igår. En sak jag frågade på kul var hur många sexpartners han haft. Han påstod att det var tio. ”Bara tio? Hur kan du vara ett geni i sängen?” skrattade jag. ”Du gör mig bra!” påstod han då men jag tror honom inte. Han råkade bara födas som Tarzan helt enkelt.

Sen frågade jag honom vad det snuskigaste han gjort var. ”En gasmask,” blev svaret. Vad sjutton var nu det? Jo, det var när man la pungen på ögonen och snoppen över näsan. VAD var det för snuskigt med det? Det var ju bara konstigt. ”Och Draken,” tillade han. Det är när man kommer så mycket under oralsex att sperma läcker ut ur tjejens näsborrar. Inte särskilt snuskigt, bara otrevligt. ”Får man verkligen ut någonting av det?” undrade jag skeptiskt men han bara skrattade och ryckte på axlarna. Han frågade mig samma sak och jag berättade om att jag spottat ut sperma en gång i en killes mun (Benny). Det fick vara bra så.

Han förlorade oskulden när han var 12 men det visste jag redan. Lite läskigt ungt kan jag tycka. Han förlorade den i en vattensäng med någon tecknad film i bakgrunden. Säger en hel del om åldern. Sen när han var 17 hade han sugit av en kille. Jag frågade om killen kom i hans mun och han svarade: ”Ja, fast jag var verkligen helt borta i huvudet då. Men han verkade gilla det!” ”Fan, jag vill inte kyssa dig nu!” sa jag och skrattade.

Sen frågade jag om han hade bundit någon eller blivit bunden men han hade inte testat någonting sådant. Det skulle vara kul att binda honom. Han är ganska undergiven och har många kvinnliga sidor. Han kan nog locka fram den dominanta sidan hos mig tror jag.

”Vilka är dina dåliga sidor?” frågade jag. ”Jag har inga,” svarade han. ”Jag har kommit så långt med mig själv nu att jag förmodligen har lyckats eliminera mina dåliga sidor.” ”Vad vill du veta om mig?” frågade jag sen. ”Jag känner det som att… jag redan vet redan allt om dig,” svarade han. ”Åhnej, du vet inte alls allt om mig! Det finns massor att upptäcka, mycket dåligt också såklart,” sa jag. Men han sa att han redan kände mig, att det kändes som om han alltid känt mig och som om vi var varandras spegelbilder eller hade känt varandra i ett tidigare liv. Visst är det vackert men jag kan bara inte tänka så. Jag ser det som att man måste jobba hårt i en relation. Vissa egenskaper kommer att kollidera och man kommer att hata varandra men då får man ta en annan ståndpunkt och kanske kommer man fram till ett sätt som funkar. Gör man det kan man lära sig någonting men ibland måste man släppa taget och gå vidare. Det är inget hokus-pokus för mig.

This entry was posted on Friday, February 19th, 2010 at 5:10 pm and is filed under Kärlek, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>