Slicka och kyssa

Posted by: Liv

February 17th, 2010 >> Kärlek, Sex

Jag tror jag har lärt upp honom att kyssas bättre! Det är något jag har märkt bara händer allteftersom man är tillsammans och det är ganska coolt. Men det är ändå lite tråkigt att kyssa honom eftersom han röker så mycket. Det smakar så illa att kyssa någon som röker, typ tjära och ättika. Man kan inte känna den personens naturliga lukt. Jag ska ärligt talat säga att jag inte vet hur han luktar och jag undrar faktiskt om det är därför jag inte riktigt har känt det där “klicket” med honom. Jag tänder på dofter, jag är nästan beroende av det för att kunna tända.

Hampus introducerade mig till en ny grej för några dagar sedan som jag inte velat prova förut. Han ville att jag skulle slicka honom i baken när jag runkade honom. Jag vet att säkert de flesta andra har gjort det men jag hade faktiskt inte det. Först vågade jag bara slicka med baksidan av tungan. Det kan ha varit inbillning men jag tyckte att det brände lite! Några dagar senare gjorde jag det igen och det var helt okej men nog brände det lite. Anything for you baby…

Men jag kan fortfarande inte riktigt slappna av när jag är med honom. Kanske för att han är bättre än jag i sängen och på något sätt tänker likadant som jag. Men kanske ännu mer troligt är att allt har gått så fort mellan oss. Han ville ju gifta sig med mig redan innan han kom hit. Efter hela den här historien med Benny känner jag också att jag vill vara extremt försiktig innan jag blandar in för mycket känslor. Men det är svårt om inte omöjligt att inte påverkas när man har en människa framför sig som gråter och säger att han har väntat hela sitt liv på mig. Att jag är allt han letat efter. Jag kan ju inte köpa det, det går inte. Samtidigt kan jag inte heller inte ta det på allvar. Han var absolut inte ute efter bara sex i alla fall även om det blivit väldigt mycket av den varan. Nej, han älskar att kela och bara mysa och vill helst inte vara ifrån mig ens en timme. Han vill t.o.m. duscha tillsammans. Jag tror inte jag har duschat själv en enda gång sedan han kom hit. Men jag har ingenting emot att vara tätt inpå någon annan människa bara jag får sitta vid datorn eller läsa i ett par timmar i sträck då och då och det är inga problem.

This entry was posted on Wednesday, February 17th, 2010 at 12:42 pm and is filed under Kärlek, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>