Hans ex förföljer honom

Posted by: Liv

February 12th, 2010 >> Killar, Kärlek

Lisa sen, Hampus ex. Hon ringer ibland och han blir så liten, så liten på rösten. Jag kan höra direkt om det är hon som ringer. Gud vilken toffel han måste ha varit. ”Hon hörde inte ens av sig på julafton! Och det var droppen. Hon bryr sig bara om sig själv!” sa han. Hon hade utnyttjat honom, bara kommit till honom när hon ville ha sex (Vem kan klandra henne? Hahaha, nej, gud, ska sluta skoja så där.). Han lovade nu att han inte skulle ha sex med henne mer. Jag såg en bild på dem som unga och hon var riktigt söt. Sen såg jag en nyare bild, kanske fem år gammal. Där var hon jättefet, ett berg. Vilket sjukt kap han var för henne. Hon var dessutom mentalt instabil. Hade tagit tabletter i alla år men fått gå över till elchocker till slut. Häromdagen ringde hon och var smått hysterisk: ”Det låg en död mus under min bil! Tror du att det var jag som dödade den? Var det jag som körde på den?” Hampus: ”Jaa… ja… jag vet inte… Okej…” *Klick* ”Lisa är dålig för mig,” konstaterade han sen. ”Jag märker det ännu mer när jag träffat dig för du är snäll mot mig och det var hon aldrig.” Hur oerfaren får man bli? undrar jag i mitt stilla sinne.
Men de här grejerna med att han träffat Emilia när han varit ihop med Lisa eller hur det nu var (fattade aldrig alla de där turerna fram och tillbaka). Jag trodde att han var benägen att safa. Typ, alltid träffa en ny tjej innan man gör slut med den gamla (som Sandor t.o.m. erkände att han alltid hade gjort!). Men så var det inte riktigt utan Lisa verkade mer ha varit som någon sorts KK och vän vissa perioder och kanske hade de inte haft den där riktiga överenskommelsen på flera år.
Sen var det ett annat ”ex” som han haft för något år sedan. Man blir ju mörkrädd när man hör hur omdömeslös killen är. Hon var tydligen riktigt sunkig. Först hade de blivit tillsammans men sen hade det krupit fram att hon hade en pojkvän. Hon hade kallat pojkvännen för sin kompis först men sen hade Hampus fattat. Pojkvännen hade hur som helst en båt. Han hade varit skitsur för att hon var otrogen (konstigt hehe) och anklagat Hampus för att ha snott grejer från dem. Hon hade visat Hampus en sunkig hemmagjord porrfilm hon och pojkvännen lirat in på båten. Det slutade med att den där tjejen blev helt rabiat en gång och körde in med sin bil i pojkvännens båt. Den där tjejen och pojkvännen var t.o.m. så galna att de brukade kasta grejer i sjön när de bråkade. De kastade allt möjligt, CD-skivor, mobiler etc. Hon hade även pajat en dörr hemma hos Hampus genom att smälla igen den en gång när hon var skitsur och störta ut.
Sådärja, det var väl normalt?

This entry was posted on Friday, February 12th, 2010 at 2:16 pm and is filed under Killar, Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “Hans ex förföljer honom”

[...] tillsammans med en ökänd kändis, verkligen tokigt dåligt inflytande. * En kan ni läsa om här. * Den senaste knarkade ihjäl [...]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>