Prata på Facebook

Posted by: Liv

February 10th, 2010 >> Uncategorized

Danne är verkligen arg för det där med Hampus. Kommer ni ihåg festen för lite sen? Vi hade ett snack via privata meddelanden på Facebook igår om det. Här kommer konversationen. Egentligen förstår jag inte varför jag ska ha dåligt samvete. Jag har faktiskt inte uppmuntrat honom. Det enda jag gjort fel i så fall var om han sa t.ex.: ”Jag önskar att jag ska finna min själsfrände snart,” och jag svarade: ”Ja, det får vi verkligen hoppas att du gör,” och liknande. Jag kan ju inte säga: ”Ja, men det kommer aldrig att bli jag.” Eller? Vissa killar är så tröga. Deras mammor borde lärt dem hur det fungerar här i livet.

Danne
Jag är uttråkad, du då?

Liv
Inte alltför uttråkad faktiskt. Hampus är fortfarande här. Lust att komma på besök?

Danne
Det låter kul. Jag kommer förhoppningsvis att vara i dina trakter kring lördag, men jag vet inte hur det blir än. Hur är det med dig och Hampus?

Liv
Kul, han är kvar här då. Vi sågs inte så mycket på festen du och jag, det var ju synd.

Danne
Ja, det var lite hektiskt, när han kysste dig höll jag på att trilla av stolen, helt oväntat var det.

Liv
Jag är ärligt talat förvånad själv och visste inte vad jag kunde vänta mig med Hampus. Jag vet att han var ganska intresserad av mig i augusti men sedan efter det pratade han bara om sitt ex och sånt.
Först verkade det som om han inte ens skulle komma hit men sedan ändrade han sig till sist.
Det var lite pinsamt att han skulle kyssa mig så där som för att markera revir liksom.

Danne
Ja, jag hade bara lust att gå därifrån. Jag visste faktiskt inte vad jag skulle göra. Det var väl därför du inte såg mig mer på festen. Jag ville träffa dig mer, men jag tänkte att ni var tillsammans så jag brydde mig inte om det.

Liv
Jag visste inte heller vad jag skulle göra. Jag ville inte att han skulle göra på det sättet eftersom jag tyckte att det var oartigt. Att prata med honom innan han kom hit och nu när han är här har varit som att prata med två vitt skilda personer. Han är helt annorlunda nu och ger andra signaler. Jag antar att det är sådan han är. Jag visste inte ens att du skulle komma på festen.

Danne
Jag kommer över det i sinom tid som jag alltid gör.

Liv
Jag får dåligt samvete nu. Jag antar att du inte vill umgås med oss då? :( Du är välkommen om du vill det, det vet du.

Danne
Jag vill inte att du ska ha dåligt samvete, det är mitt eget fel att jag hoppades på någonting. Jag tror inte att det skulle vara så bra att träffas den här helgen. Det skulle bara bli jobbigt och jag vill inte hamna i en situation där jag skulle riskera att såra någon. Glöm bara bort allt det här och ha det trevligt i stället.

Liv
Jag är så ledsen, det är jag verkligen. Och nej, jag kommer inte sluta att ha dåligt samvete. Om du ångrar dig är det bara att ringa. Jag vill jättegärna träffa dig.

Danne
Jag ska tänka på saken. Räkna inte med mig bara. Ha kul i stället.

Okej, han är sur. Punkt slut. Han kunde inte ta att han varit intresserad av mig men att jag hittat någon annan nu. Sanningen är snarare att även om jag inte hittat någon annan så hade jag ändå inte varit intresserad av honom. Jag tycker väldigt mycket om honom, han är verkligen gullig och så men inte på det sättet. Alltså, jag tycker han har en fin utstrålning. Men det här med att han är så clueless, det går liksom igen i allt han säger och gör. Han är så naiv, så oerfaren när det gäller livet. Där skiljer vi oss väldigt mycket åt känner jag och det är någonting som jag tycker är oattraktivt hos honom som man.

This entry was posted on Wednesday, February 10th, 2010 at 5:29 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>