Efterlängtad fas i sexlivet

Posted by: Liv

January 20th, 2015 >> Sex

Hej där! En alldeles speciell fas i mitt sexliv har nu infunnit sig, nämligen en period man som tjej har väntat på ända sen man började ha sex. Jag talar om den dag man bestämmer sig för att sluta använda preventivmedel och bara kör. Med förhoppningen om att kanske bli gravid inom en inte alltför avlägsen framtid. Ja, jag och Adrian har slutat med kondom nu och ska försöka göra en bebbe. :) Det var riktigt upphetsande att göra det “au naturelle” faktiskt. Att bara lägga all kontroll åt sidan. Han gillade också att köra utan regnkappa såklart, haha.

Jag har köpt ägglossningstester och hela faderuttan. Gud, när man är yngre tror man att sex måste hända spontant, men jag måste säga det att det kräver fan lite planering nu. Inte mig emot! :D

Förresten, det blir inte jättemycket skrivet i denna sexblogg som ni ju har märkt. Även om jag inte har slutat skriva! Kommer nog att fortsätta blogga här ett tag till. Men jag har faktiskt en annan blogg också numera som inte handlar om sex, utan om mitt nya liv långt borta.

Om du är en gammal, trogen läsare av denna blogg och vill ha adressen till min nya blogg, maila mig då på:
livalexandersson [AT] gmail [PUNKT] com
Så får du adressen! Kram!

This entry was posted on Tuesday, January 20th, 2015 at 7:20 pm and is filed under Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses to “Efterlängtad fas i sexlivet”

Heja på och tappa inte orken för om nio månader kommer storken :-)

Brittfitta Says:
March 9th, 2015 at 12:56 pm

Hej! Gud vad kul! Grattis i förskott och hoppas allt går bra :D . Skickade även ett mejl till dig från min riktiga mejl :P så hoppas inte jag skickade fel :P . Kan ju se ganska konstigt ut att få ett mejl till någon som skriver “brittfitta” XD

Härlig känsla. Hoppas allt blev så härligt som du beskrev det =)

Hur har det gått?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>