Att glädja en rumpa

Posted by: Liv

December 11th, 2014 >> Analsex

Just det, jag hade ju lovat att skriva om lite rump-mums som jag gav till Adrian för ett tag sen. :) Hans erfarenheter involverande bakdelen var högst begränsade och jag kände att det var min plikt att visa honom hur kul det kan vara med sådana lekar. Särskilt som han länge fantiserat om sådant och särskilt eftersom jag nog tror att jag är ganska bra inom det området. ;)

Hur som helst, jag hade läst på i boken som vi köpte, såg förresten att den fanns på Adlibris. Julklapp någon? Haha. Jag har himla svårt att memorera sådana där övningar. Men det här är vad jag gjorde i alla fall.

Jag började med skinkmassage. Knådade med knytnävarna, masserade underdelen av skinkorna med tummar och handflator, lät sidan av händerna svepa som en vågrörelse mellan hans skinkor och slutligen rullade jag tummarna över hans anus (i boken kallad A-spot).

Jag hade satt på passande musik i bakgrunden, nämligen Kate Nash remixar från Spotify. Händerna hade jag oljat in med glidmedel, men som jag sa i ett tidigare inlägg, massageolja är mycket bättre för det här blev ganska kladdigt utanpå huden och inte så glidigt som man kanske skulle önska. Sedan är Adrian himla hårig över hela kroppen, även på skinkorna! Detta stod det om i boken, att det var en big no-no, men som ni vet så älskar jag hår! Både på mig själv och andra. Och ja, både på huvudet och på kroppen (undantaget är väl typ under armarna hehe). Det är lurvigt och fluffigt och känns “primitivt” sexigt och dessutom luktar det gott. 

När jag värmt upp honom ordentligt tog jag slutligen och började tillfredsställa honom med min tunga. Han gillade det med en gång och stönade lyckligt. Jag la honom på sidan med mitt huvud mellan hans ben och så runkade jag honom medan jag tryckte med tungan lite lätt mot rumphålet. Sedan bytte jag och smekte rumpan medan jag sög honom frenetiskt. Pungen får man inte glömma heller! Här krävs simultankapacitet vill jag lova! ;)  

För de killar som gillar det här verkar orgasmerna bli mycket intensivare. Han var salig efteråt och sa: “Ingen har någonsin gjort någonting sådant här för mig tidigare!” Jag ser fram emot att visa mina andra tricks. Dessa rumplekar kan ju göras i många olika ställningar, bland annat… 

Apropå julklappar så tänkte jag bara berätta att detta är vad jag har köpt till Adrian i julklapp i år. En estetisk porrfilm alltså. Finns klipp där så man kan se ett smakprov. Jag återkommer när vi sett den! 

This entry was posted on Thursday, December 11th, 2014 at 2:38 pm and is filed under Analsex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “Att glädja en rumpa”

Mer estetiska porrfilmer åt folket tycker jag! :-)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>