Jakten på O

Posted by: Liv

November 29th, 2014 >> Sexleksaker

Brukar ni tjejer komma under samlag? En gång när jag pratade med en kompis så avslöjade hon att hon så gott som aldrig brukade komma när hon knullade. Hon bad om råd och ville veta hur man gjorde! Jag och min andra kompis bara, “men alltså, har du testat att smeka dig själv medans killen är inne i dig?” och hon bara, “nä?” Ungefär som om det var något nytt. Det var inte ens en jätteung tjej, utan hon var väl typ 28. När jag tänker på det så skulle nog jag inte heller vetat att man ens kunde göra så om jag inte hade läst om det. :)

Om någon frågar mig om liknande råd nu så frågar jag alltid om personen har testat sexleksaker. Man kan prova att lägga en vibrator mot klittan medan man knullar eller blir pullad. Eller så kan killen eller du själv föra en stav ut och in medan han slickar dig. Jag lovar, du kommer av bara farten! Man får nästan hålla den lite på sidan av klittan för att inte komma för snabbt. Sen är det bra med en vibrator som har olika inställningar så man kan vrida upp hastigheten när man är redo för mer. :)

Det är bra att testa sig fram för att se vad man gillar. T.ex. med hjälp av rabbit massagestavar kan man lära sig mycket. Jag har t.ex. märkt att om jag vinklar en vibrator bakåt så hittar jag som en annan typ av g-punkt där. Sen finns det trevägsrabbitar. Jag tror ni kan räkna ut själva vad det är. ;) De är inte för alla såklart. 

Köp sexleksaker här. 

This entry was posted on Saturday, November 29th, 2014 at 2:50 pm and is filed under Sexleksaker. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “Jakten på O”

Men hur svårt kan det vara att ta på sig själv på klittan när killen kör då haha :) herregud för dessa pryda svenne fruntimmer

skön blogg iaf :)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>