Att ge och att ta

Posted by: Liv

February 9th, 2010 >> Killar, Kärlek, Sex

En sak som är underligt med Hampus att jag tror att vi båda är sådana som gillar att ge sex snarare än att ta. Kommer ni ihåg att jag skrivit om det förut? Killar brukar inte vara så. Men på ett sätt blev det lite konstigt då för båda ville ge – samtidigt.
Och apropå att ge. Han sa hela tiden att han ville ge mig smycken. Han älskar hematiter och gav mig ett sorts pärlhalsband av blodstenar. Det var fint och jag gillade det men jag tyckte egentligen att det var ett smycke för pojkar. Han hade själv ett liknande och det passade honom bra. Jag är verkligen en sucker för smycken på killar. Älskar när killar har på sig smycken jämt – i duschen, när de sover osv. Men jag vet inte om jag tyckte det passade mig! Hur som helst tittar jag på det nu och tänker på honom och det betyder mycket för mig.
Sen fick jag en ring också. En silverring. Samma sak med den, den var ganska ball. Men den var för killar, helt klart. Han försökte ge mig en indianring också men jag gillade den inte. Eller jag gillade den visst, men han gav ju bort smycken som han själv burit och som såg bra ut på honom. Jag låtsades att den inte var lagom och gav tillbaka den.

“Jag vill ge dig en diamantring,” sa han sen. “Men jag har inte råd med det.” Sådant gör mig lite nervös. Jag är verkligen ingen tjej som förväntar mig att få dyra saker av en kille.

This entry was posted on Tuesday, February 9th, 2010 at 3:41 pm and is filed under Killar, Kärlek, Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>