Hans lilla hemlighet

Posted by: Liv

September 13th, 2014 >> Sexfantasier

För ett tag sedan hände en lite underlig grej mellan mig och Adrian. Eftersom han jobbar väldigt mycket just nu så är jag den som brukar göra det mesta av hushållsarbetet, t.ex. diska, tvätta och laga mat. Så när jag skulle stoppa ner rena kalsonger i hans underklädeslåda så fick jag se ett flertal damtrosor där! Min första tanke var: “Åh nej, jag har hittat en julklapp som han skulle ge mig!” Men sedan såg jag att ett av paren var smutsiga, så julklapp var uteslutet. “Kanske har tillhört hans ex? Han borde sagt något, jag behövde faktiskt trosor!” Och slutligen slog mig tanken: “Tänk om det är hans!” Han har ju faktiskt berättat att han tidigare experimenterat med att prova sin förra flickväns underkläder tillsammans med henne på skoj.

När vi la oss samma kväll så kände jag att jag måste ta upp det hela. Så jag frågade helt enkelt rakt ut. “Ja, de är mina,” svarade han ynkligt och nästan ledset. Jag blev ändå lite chockad, så pass att jag kände det i hela kroppen. Jag hade inte trott att han gillade det så mycket. Vem hade jag gift mig med? Kände jag verkligen honom och vad mer kunde han ha dolt för mig? Tänkte jag.

Han förklarade att han alltid varit nyfiken på kvinnokläder, ända sen han var liten. Han berättade att han varit i en affär med sin mamma och tänkt: “Varför finns tjejpyjamasarna i så många roliga färger medan det bara finns blått och brunt för killar?” Men han hade tidigt insett att det här området var väldigt tabu, att samhället inte tillät klädsel över könsgränserna. Efter skilsmässan hade han testat en massa olika saker för att utforska sig själv. Allt ifrån att ta motorcykelkörkort och köpa en motorcykel som han brände runt med på helgerna till att stå framför spegeln och känna sig fin i riktigt gulliga trosor av bambu. “Jag bar dem under vanliga kläder där ingen kunde se vad jag hade på mig och jag hade ingen tjej heller som kunde se när jag klädde av mig.” Han var helt enkelt nyfiken! Men det var ingen jättestor drivkraft. Sedan jag kom in i bilden har han inte haft en enda trosa på sig (det hade jag sett, vi lever ju praktiskt taget ovanpå varandra, man kan inte ha några hemligheter, haha).

Jag var väldigt förstående och berättade att jag dejtat en transvestit som t.o.m. hade B-kupa och som alla visste brukade bära BH ibland. Jag sa att det var roligare ju fler saker man tände på (med vissa undantag typ djur, barn, bajs osv.), det gör bara livet rikare och mer spännande. Om det är så enkelt att man kan piffa upp livet med ett par trosor – hey, då är det ju bara att tacka och ta emot!

Men man har ju läst om kvinnor som upptäcker sånt där och blir förfärade och vet inte om de ska ta ut skilsmässa eller vad – helt i onödan tycker jag. Jag är tillräckligt säker i min egen sexualitet att jag inte blir störd av det. Snarare hoppas jag kunna få utforska detta med honom. Jag har själv haft perioder då jag klätt mig väldigt manligt (ni vet ju vid det här laget att jag gillar att testa det mesta ;) ). Detta har jag i efterhand förstått var penisavund. Teorin är att kvinnor är avundsjuka på män för att de är starka och hårda och vi kan vilja ta fram den sidan hos oss själva, men samtidigt är det också vad många av oss tänder på hos män.

Att som man tända på kvinnounderkläder är nog vanligare än vi tror. En kompis till mig såg en man stå i provrummet på Twilfit en gång. Och faktiskt, när vi var på invigningen av den där sexshopen så var det en äldre man som frågade var jag köpt min kjol och vad jag angett för sökord på nätet för att hitta den. Jag fick för mig att han ville ha en likadan! :)

Japanerna har ett annat sätt att se manligt och kvinnligt på än vi västerlänningar. Yin och yang (tänk bara på Yohio!). I varje kvinna finns element av manligt, i varje man finns element av kvinnligt. En liknande syn hade de gamla egyptierna. Människor som kommit lite längre i sin spirituella utveckling utforskade “manliga” och “kvinnliga” sidor hos sig själva och lärde sig massor om sin egen personlighet. Detta experimenterande har kanske gått förlorat här i västvärlden, men vem vet? Kanske håller det på att komma tillbaka. Särskilt Sverige tycker jag är ganska liberalt jämfört med andra länder.

Sååå, finns det någon av mina läsare nu som känner för att komma ut ur garderoben? :)

This entry was posted on Saturday, September 13th, 2014 at 6:10 pm and is filed under Sexfantasier. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses to “Hans lilla hemlighet”

Gud va roligt att ni gift er!!! Vad mycket jag har missat men superroligt för dig :D

Brittfitta använder kalsonger ibland, jag skoja :-)
Ska du inte använda hans kalsonger då, Liv?

Kan ni byta kön med varandra!

:-)

Förresten måste jag nog erkänna att jag älskar att klä ut mig! Känner mig riktigt sexig i en fejk mustasch och killkläder och tycker transor är ganska sexiga :P

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>