På sexskola

Posted by: Liv

August 18th, 2014 >> Analsex, Sex, Sexleksaker

Förra helgen tjatade jag och tjatade om att Adrian och jag skulle gå på ett seminarium om sex. Jag vet att han är ganska öppen när det gäller sex men att han också är relativt vanilj och kanske inte har sex som ett stort intresse på samma sätt som jag. Men till slut lyckades jag övertyga honom och vi gick dit.

Det var inte så många andra där vilket var lite pinsamt. Ett ungt par, någon tjej som såg ut att gilla bondage, ett par lite äldre ensamma män. Så bra för föredragshållaren då att vi kom så att publiken i alla fall såg lite större ut. Kvinnan som höll i seminariet hade precis skrivit en bok om klittan så föredraget handlade till stor del om just klitoris. Hon var väldigt snygg och het, så jag kan tänka mig att några av de manliga åskådarna hade svårt att fokusera på teorin, haha.

Många saker som hon tog upp visste vi redan. Till exempel att klittan har stora likheter med mannens ollon – båda har två ben som går ut men som sitter under huden. Hon lärde männen att när man börjar smeka klitoris vid förspel, så ska man behandla den som om den vore ett öga, för så känslig kan den vara innan kvinnan har blivit upphetsad. Hon tog även upp en modell av en fitta och visade hur man kan smeka hela öppningen med blygdläppar och klitta och allt i en vågformad S-rörelse fram och tillbaka. Fast jag vet inte om Adrian behöver lära sig så mycket, han är redan väldigt omtyckt av min klitta. ;)

Efter föredraget bestämde vi oss för att köpa en bok om analsex av samma kvinna. Självklart ville vi också ha den signerad av henne. När vi höll fram den sa Adrian: “Det är det enda ämne vi inte vet så mycket om!” och hon tyckte: “Bra val!” (Fast jag vet nog lite mer än han, haha.) Boken handlar om allt från skinkmassage till stimulering med fingrar och tunga och till slut penetrering för den som vill gå så långt. Det sistnämnda har jag själv inte haft så mycket lycka med som ni kanske kommer ihåg. Det vore kul att utbilda sig lite mer på den punkten och jag kommer att berätta här hur det går. Jag kommer även att dela med mig av lite tips som jag kommer att läsa om och som jag tyckte var bra.

Vi fick även lite goodie bags med en massa varuprover – peniskräm, penisring med vibrator, kroppsglitter, intimrakkräm, sexleksakrengöring osv. Helt enkelt saker man inte visste att man behövde. ;)

Vi såg även en massa roliga små grejer, till exempel sexspel och -böcker. Eller vad sägs om ett vykort där det står “Vem kom först – hönan eller ägget?” och så ser man en höna som blir påsatt av ett ägg eller om det var tvärtom. Hittade även en bok som hette “Nicke Binyfiken”, det garvade i alla fall jag åt.

Adrian påstod att det var många killar som kollat på mig och sen på honom för att liksom granska, “jaha, han är tillsammans med henne,” och han tyckte sig kunna skönja en del avundsjuka. Naturligtvis tror jag inte på sådana tolkningar utan jag tror i stället alltid att OM någon nu kollade på mig så var det för att jag typ har en stor, röd fläck på min vita blus eller att jag liknade någons ex. :)

Jahapp, analsex nästa då!

This entry was posted on Monday, August 18th, 2014 at 7:01 pm and is filed under Analsex, Sex, Sexleksaker. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses to “På sexskola”

Haha, det är lät kul, finns knappast i Sverige :-)
Nå vem kom först då Liv, hönan eller ägget? :-)
Och eftersom det är valtider här i Sverige, just nu vem kom först till ägget, Stefan Löfvén eller Fredrik Reinfeldt :-)
En del kvinnor kan visst få orgasm vid barnafödande, har jag läst någonstans.
Skinkmassage :-) Ska vara en go tjejrumpa i sådana fall.
Låter som Lasse Åbergs Hälsoresan film fast om sex.
Du kanske ska skriva en bok om sex Liv, kan man få den signerad :-)

Finns säkert nåt sånt där Orgasmera mera-seminarium. :)
Hönan kom först. För på hönans äggstockar sitter ett protein som är nödvändigt för att ägg ska bildas. Tydligen. :)
Får väl se vem som vinner valet, jag har mina aningar.
Jag har ju redan skrivit en bok om sex, Linus! Den har du väl?

Ja, Liv din bok har jag läst :-)
Har Adrian läst din bok?
Du kan ju släppa boken i ditt älsklingsland.

Vänta mu, har klitoris och glans “två ben som går ut” och sitter under huden??

Ja på klittan kallas de crura. Läs mer här:
http://laracatone.com/the-incredible-clitoris-shes-got-legs-do-you-know-how-to-use-them/
Eller på wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Crus_of_clitoris
Jag tror det är en relativt ny vetenskaplig upptäckt, men är inte säker.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>