Här händer det grejer

Posted by: Liv

July 7th, 2014 >> Kärlek

Det har varit mycket på sistone. JAG HAR GIFT MIG!!! Yes, Adrian och jag är numera man och hustru. Jag lovar, det absolut bästa jag gjort i hela mitt liv. Snabbt beslut fattat trots att vi inte känt varandra så där jättelänge (men det känns som om vi känt varandra hela livet). Jag är superstolt över att vara hans fru. Han är den finaste människa jag någonsin träffat.

Men visst, det har inte varit helt smärtfritt. Jag har länge haft ångest över att plötsligt bli en del av en ny familj där jag inte ännu känner mig helt hemma. Om någon hade sagt till mig att jag en dag skulle bli styvmorsa så skulle jag nog hoppat ut för ett stup. :) Sen har vi inte riktigt jobbat oss igenom problemet med “klasskillnaderna” mellan oss. Jag har känt mig något värdelös både en och två gånger när man hör om alla bonusar som plötsligt trillar in på hans konto och hur uppskattad och framgångsrik han är. Jag känner ingen annan som tjänar lika mycket som han eller med en lika imponerande karriär. Och det är ju egentligen fantastiskt eftersom pengar t.ex. kan göra det möjligt för mig att vara hemma i ett par år med ett barn. Men det kan också ha en baksida i form av att man känner sig otillräcklig.

Sedan hade jag ångest över vigselringen. Lol! Jag vet att jag låter som en gnällig barnunge men ringar kliar och jag är rädd att tappa bort dem eller fastna med dem. Dessutom är de dyra (se tidigare stycke). Jag kunde tänka mig att köra på något billigare och skulle varit lika glad för det. Men just precis vid sådana tillfällen kan det bli lite tankekrock mellan oss eftersom han inte nöjer sig med mindre. Samma sak vad gäller brudklänning och andra materiella saker. Han vill slå på stort och jag vill oftast vara väldigt jordnära och modest.

Bortsett från dessa problem som främst jag måste jobba med så kan jag nu äntligen säga att jag är lycklig. Kanske för första gången i hela mitt liv? Det är så oerhört vackert här och Adrian är den snällaste, snyggaste, perfektaste make man kan tänka sig.

Ni inser väl att nästa inlägg detaljerat kommer att gå igenom BRÖLLOPSNATTEN?
;)

This entry was posted on Monday, July 7th, 2014 at 1:17 pm and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
12 Responses to “Här händer det grejer”

Grattis på bröllopet!

Tack så mycket! :D

Grattis från mig med!!! :) Helt fantastiskt och jag avundas dig! (hoppas du fick mitt mail?)
Lycka till !!!

Grattis från mig också!
Lycka till med kärleken.

Tack för alla grattis!!
Linus och JS: Jag ska svara på era mail så snart jag kan!

Okej,Liv :-)

Grattis! Har följt din blogg länge men inte kommenterat tidigare. Du är värd varenda stund av lycka! Lycka till med allt i framtiden! :D

Grattis härifrån också! :)

Grattis!
Men Kan du börja blogga lite oftare? Man orkar snart inte kolla liksom..

Tack! Okej, jag ska försöka uppdatera imorgon (tisdag)!
Ett tips är att lägga till mig på t.ex. Bloglovin så får du notifications om när jag uppdaterar.

Tack Malin! :)

Annars kan man ju gå in på din blogg bara och titta :-)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>