Världens bästa kuk *fniss*

Posted by: Liv

February 8th, 2010 >> Sex

När vi satt och spelade sällskapsspel tillsammans så kröp han plötsligt upp hos mig och ville ha mig. ”Jag blev kåt av det här!” skrattade han. Jag hade känt samma sak men trängt tillbaka det för att få någonting annat gjort över huvud taget.
Vi hade sex jättelänge. Han gjorde galna grejer och det läskiga är att jag inte vet exakt vad han gjorde, bara att det kändes bra. Jag tror han tryckte in ett finger i mellangården eller något liknande. Jag stönade: ”Vad gör du? Vad gör du?” men han svarade bara helt lugnt: ”Jag knullar dig bara jävligt bra.” Sen kunde han helt plötsligt hitta en ny vinkel, vända lite på sig så att det blev skitbra. Han kan dessutom smeka mig bättre än jag själv kan göra det och det har jag nog aldrig varit med om tidigare, han kan smeka skönt med kuken också. Dessutom går han igång på att ge oralsex. Ja, jag säger det, den pojken, han är livsfarlig.
Sen kan han hålla på med rumpan och det skrämmer mig faktiskt lite men han sa åt mig att inte vara rädd och bara känna efter hur det kändes. Jag kan inte säga att jag är ett stort fan av den grejen i och för sig. Kanske för att jag blir lite nervös också.
Han är utan tvekan den bästa jag haft. Han är bara löjligt bra. Han rör sig som en katt och är uthållig som Tarzan. Bara så påhittig och kreativ. Jag älskar när han tar tag i mig med starka armar och bara bestämmer hur han vill ha mig. Jag kan inte fatta hur en sådan vimsig typ som han kan vara så sofistikerad i sängen.
Dessutom har han en för mig fulländad kuk. Men en sak jag märkte var att han hade svårt att riktigt nå g-punkten, han är antagligen för lång(!!).

This entry was posted on Monday, February 8th, 2010 at 1:37 pm and is filed under Sex. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>