För alltid olycklig?

Posted by: Liv

April 26th, 2014 >> Killar

Idag när jag kollade mailen så såg jag ett meddelande från Hampus. Det stod:

fan vad jag saknar dig. jag har förmodligen suttit och försökt skriva de 3 orden till dig igen och igen och inte skickat det fler gånger än jag kan räkna men jag måste försöka igen. jag antog att det var bättre för dig att inte ha mig i ditt liv. men ju längre tiden går desto mer gör det ont att du inte är min och det finns inte mycket som kan ändra det förutom att berätta hur jag känner. jag kan inte låta bli att undra vad du gör, jag tänker fortfarande på dig flera gånger per dag för du stal mitt hjärta. jag kan inte låta bli att känna det som att jag svek dig och det är anledningen till att vi är ifrån varandra på det här viset nu. om du inte skriver tillbaka så förstår jag. men jag vill att du ska veta att jag fortfarande älskar dig mycket och det känns inte rätt att inte vara där för dig.

Åh nej. :( Mitt hjärta sjönk. Jag som trodde han var lycklig. Min syster har under dessa år haft kvar honom på Facebook även efter att jag blockerade honom och hon hade sett hans uppdateringar om hans nya flickvän. Han hade skrivit att hon var hans livs kärlek. Äntligen hade han hittat rätt kvinna. Och nu detta? Ja, ni ser ju själva. En sådan instabil människa som han ska nog inte vara i ett förhållande över huvud taget. Ena sekunden har han hittat tjejen i sitt liv och andra skriver han det här mailet till mig.

Jag kunde inte låta bli att svara. Ni tycker säkert att jag är dum i huvudet bara för det. “Vad hände med din flickvän?” skrev jag, bara så. Svaret jag fick var av karaktären ska-jag-skratta-eller-gråta. Bruden har tydligen hela lägenheten full av husdjur. Hon är en sådan som vill “rädda” en massa djur genom att ge dem ett hem, men inser inte att hon inte har plats. Tog hem ett marsvin i minusgrader. Hon matar inte och städar inte upp efter djuren. Hennes ödla hade t.ex. dött utan att hon märkt det, hon hade glömt bort den i en vecka. Hon har massa akvarium där fiskar dör, hundar som bajsar ner inomhus och är så undernärda att de blir aggressiva och börjar fajtas både med varandra och människor om mat. Och så vidare. Hennes rumskompisar håller på och bråkar och för oväsen, kastar saker m.m. Hon äter skräpmat och blir tjock och vägrar äta Hampus’ mat.

Suck, ja det lät ju roligt… inte. Så gick det med att “bli lycklig”. Vissa kan nog kanske inte bli det, verkar det som och tyvärr tillhör nog Hampus den kategorin.

This entry was posted on Saturday, April 26th, 2014 at 10:25 pm and is filed under Killar. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses to “För alltid olycklig?”

Okej.
En del människor är patetiska, han tillhör den kategorin.

hur länge har han hållt på?? gissar på att han har beteende störningar och blir lätt deppig?

nu kommer jag in för tips igen hihihi.. jag vill dominera min kille och han vill detsamma, men vet inte riktigt vad jag ska göra.. vill inte kalla honom slyna och grejer eller typ slå honom hehe, men lite lätt dominans vore trevligt ;) har du förslag på något bra? eller kanske någon annan här inne har tips på vad ni skulle gilla att er tjej gjorde ;)

Kram

Ni kan väl leka doktor och patient eller sjuksköterska och patient, du kan vara hans Florence Nightingale!
Har man bara fantasi så går allt vet du, Frida :-)

Om man räknar tidigare flickvänner så… kanske tio år? Ja, inte bara depression utan allt möjligt annat. Läsarnas favorit. ;)

Linus hade en lite rolig idé tycker jag! Annars, hmm… Kanske be honom servera dig? “Gå och häll upp vin åt mig! Gå och gör snittar!” Sedan befalla honom att utföra olika sexuella tjänster på dig. Han ska svara “ja” och så kanske någon titel typ härskarinna, frun, älskling… vad som passar er bäst. Rollspel kan du ju testa, där du är i en auktoritär position, typ läkare/sjuksyrra som Linus föreslog, advokat, lärare, chef etc. Man kan också dominera med hjälp av orgasmkontroll, dvs. han får inte komma förrän du säger till.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>