Transor och energier

Posted by: Liv

March 17th, 2014 >> Killar, Kärlek

Under tiden jag och Adrian var ifrån varandra pratade vi mycket via videosamtal. Fungerar klockrent och skönt även att slippa höra tjat om “visa pattarna!” stup i kvarten (även om det blev lite sådant också, fniss!). En dag när vi pratade såg jag plötsligt att Adrians naglar såg lätt rosa ut. Jag ba’: “Visa naglarna!” Han: “Nää.” “Joooo! Få se!” Han skruvade nervöst på sig och höll upp en hand. “Du HAR målat naglarna, vad i…!” Gud vad han skämdes. :) Han berättade att han hittat mitt nagellack här och fått för sig att han skulle testa det. Det fick honom att känna sig närmare mig, påstod han. Äsch, jag vet ju själv när man hittar någon produkt skräpandes i ett hörn och bara provar den utan att tänka. Inte konstigt.

Det lustiga var att det inte alls var mitt nagellack! (Jag tror aldrig jag köpt rosa.) Det var hans förra frus. (Annars kunde man ju trott att det var någon älskarinna som han glömt städa upp efter, blivit arg och börjat kasta saker, haha!) Nu när jag är här inser jag att det kan vara svårt att veta vad som är vems. I ett bortglömt badrumsskåp hittade han inte mindre än nio nagellack som hon lämnat kvar här. Tack, säger jag, kommer väl till pass! Puh, det är tur att jag inte är svartsjuk av mig. Det är en grej jag har med mig från polycommunityn, mycket värdefullt faktiskt. Jag skulle inte pallat det här annars, hon är ju typ överallt. En dag frågade Adrian mig om jag ville att han skulle anlita en “energikonsult”. Ja, det är alltså en person som kommer hem till en och renar hemmet från gamla och dåliga energier. Låter som flum i mina öron, men vem vet. Tycker man kan lägga de pengarna på en god, romantisk middag ute i stället. :)

Adrian har en liten kvinnlig sida hos sig ändå. Han gillar kläder och mode och jag lånar ibland hans kläder. Han lägger ner sjukt mycket tid framför spegeln och skulle gärna testa att sminka sig, har han sagt. Så vi har bestämt att jag ska lägga en riktig festmake-up på honom någon dag! Dock var han orolig för att jag skulle sluta tända på honom efter det, haha. Men så lätt går det inte. ;) Han ser inte tjejig ut alls för övrigt. Jag har också erfarenhet i bagaget då jag redan har dejtat en som var transvestit på riktigt. Som gillade att ha BH, klänning, sminka sig, bli kallad “slyna” i sängen m.m. Jag tyckte helt ärligt det var lite kul. :)

Tror jag har sett och hört allt. Nåja, det mesta i alla fall. Det blir dagens tips till er läsare: Innan ni stadgar er på riktigt, se till att ni kört igenom hela registret av galenskaper så ni är härdade och fulla av roliga erfarenheter. Då är ni väl rustade och har förhoppningsvis lekt av er lite också (om man nu ens kan det).

Såå, vad har ni sett för knasigt i er dag? Någon annan kille som gillar typiska “tjejgrejer” såsom smink, underkläder, högklackat osv.?

This entry was posted on Monday, March 17th, 2014 at 12:42 pm and is filed under Killar, Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
8 Responses to “Transor och energier”

Inte för att de här har något med inlägget att göra men ändå ;) Jag gör (i princip) allt med min kille, men skulle vilja överraska honom med något nytt “trick” som får honom till, om möjligt, ännu högre höjder. Har du några tips? ;)

Kram och tack för en underhållande blogg!

Varför inte testa något analt? Slicka honom där bak, testa med lite smalare föremål, kanske medan du suger eller runkar honom. Eller låta honom göra det på dig.
Annars, varför inte testa bondage, köpa nån kul sexleksak, ha sex i snygga underkläder och klackskor, ha sex på oanade platser osv. Du kanske redan testat allt detta? Let me know! ;)

Liv, byt kläder nästa gång när ni älskar med varandra, du som man och han som kvinna, kan det vara något?
Eller du som hantverkare och han som sjuksköterska kanske?

Liv: Upp med en film snart, när ni har älskog.

Slicka analt gör jag redan, och han älskar det, värre är det med att ta in något i rumpan. Han är lite småsugen på att jag ska hitta hans g-punkt, men samtidigt tycker han det är obehagligt när jag försiktigt använder fingret där heheh, jag vill dock inget hellre än att utforska där nere ;)

Bondage gör vi också, och sexleksaker har vi i mängder hehe ;)

Vi kanske gör allt redan, tråkigt! Ända som saknas är att jag kan deepthroata honom, men han är så tjock, så det tar liksom stopp där bak vid svalget :(

Ja det kanske vore nåt, Linus! Jag som rörmokare iförd avloppshandskar. ;)

Frida: Låter som om det enda som är kvar är hans g-punkt! Prova med en tunn buttplug istället för fingrar, använd härligt glidmedel, prova nya ställningar för att föra in grejer. Senare kanske han rent av vill ha en strap-on? ;)

Javisst, Liv :-)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>