Allt är bra!

Posted by: Liv

March 11th, 2014 >> Kärlek

Vill bara meddela att jag är hos min älskade Adrian igen! Vi har äntligen återförenats och jag känner att det är här jag hör hemma. Det kommer att vara oerhört svårt att vara ifrån familj och vänner så länge men jag vet i mitt hjärta att jag gör rätt.

Jag vet inte hur många av er som fortfarande är kvar och läser det jag skriver. Den här bloggen är den ensamma flickans dagbok och en skildring av en snirklig väg fram till Den Rätte. Men lite som när Alfons Åberg dissade Molgan när han hittade en riktig kompis har bloggen blivit lite bortglömd i mitt liv. Kanske är det även mindre spännande att läsa om när någons liv glider fram på ett bananskal, vad vet jag?

Dock ska jag försöka skriva lite om mitt och Adrians sex- och kärleksliv, det som är intressant för en sexblogg då förstås. Alltså inte så mycket om vad vi åt till middag. ;)

Jag ser fortfarande Adrian som min drömman, ingenting har ändrats. Vi funderar på att gifta oss ganska snart. Fortsättning följer i den frågan!

This entry was posted on Tuesday, March 11th, 2014 at 11:28 am and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses to “Allt är bra!”

Vart kommer han ifrån? Eller vart bor ni? För i detta inlägget verkar det som att du inte är i sverige?

Vi är kvar. Men vi är jäkligt otåliga. ;)

Hanna: Precis. Vi befinner oss i “Älsklingsland”. Mer om det kan du läsa i ett inlägg daterat mars 2012.
Pulaski: Kul! Jamen då kör vi igen!

Väldigt intressant att läsa om dig och Adrian :) :) u go girl

Tack, kul att någon uppskattar att det går bra för mig! :)

Jag läser lite ibland men tycker det är skönt att du är lika dålig på att uppdatera som mig ;)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>