Hittat sexblogg av kille

Posted by: Liv

February 5th, 2010 >> Sexblogg

Nu har jag äntligen hittat en sexblogg skriven av en kille! Kommer ni ihåg att jag efterlyste det för några veckor sedan? Det är en kille som kallar sig Hasse som bloggar på Aftonbladet om sina sexäventyr med en tjej som heter Anna. Jag tycker den är schysst, han skriver lite som om det vore en sexnovell ibland fast allting händer i verkligheten. De verkar gilla bondage också och det vill i alla fall jag läsa mer om. Jag tycker det är ballt men jag har inte fått prova så mycket. Kanske för att jag, när det gäller den biten, nog vill vara dominant och binda killen. Det verkar inte lika vanligt att man gör så. Benny fick jag binda, han gillade handklovar och när man gjorde tokiga grejer och hällde vatten över sig och liknande. Det är nästan synd att just den biten gick förlorad. Men men, sådant är livet. Benny var ju störd i huvudet. :)

Jag kommer ifrån ämnet! Gå in och kolla hos Hasse och Anna om ni har lust. Det är ont om bra sexbloggar skrivna av killar.

This entry was posted on Friday, February 5th, 2010 at 6:47 pm and is filed under Sexblogg. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses to “Hittat sexblogg av kille”

Jag driver en sexblogg och jag är kille. Kika gärna in och säg vad du tycker :)

Jag driver ochså en sexblogg och är kille. Gå gärna in och kolla där med

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>