Skvaller

Posted by: Liv

December 13th, 2013 >> Kärlek

Adrian har nu träffat fler av mina släktingar och vänner. Guuud, han är så socialt slipad att jag nästan svimmar, haha. Det finns ingen kommentar, konstig fråga, t.o.m. politiskt inkorrekt påstående eller andra diskussioner som han inte bemöter på ett proffsigt sätt. Han vet alltid hur han ska säga saker så att det blir precis rätt. Man kan undra hur jag blev ihop med honom, jag är nämligen inte alls så. Jag är en sådan där person som alltid på något jäkla vänster lyckas säga något chockerande. :) (Alltså ingen tillfällighet att jag har en sexblogg.)

T.ex. nu senast var vi hos några släktingar till mig. De ville veta allt om Adrians jobb. Japp, de är såna personer. När de fick höra att han hade vunnit en resa till Karibien via jobbet så blev de superintresserade och ville veta allt om vad belöningen baserades på. Antal försäljningar eller vad? Adrian svarade mycket artigt på alla närgångna frågor. Jag ville skrika rätt ut åt alla snobberier. Men jag vet att själva han är otroligt ödmjuk. Han tycker verkligen genuint att alla människor är lika mycket värda, respekterar alla, är mer jämställd än de flesta t.o.m. i Sverige. Han tyckte inte att mina släktingar lyssnade tillräckligt mycket på tjejerna i familjen. Jag är glad att han är känslig för sådant. Han växte upp med en ensamstående mamma som gjorde precis allt så han tycker typ helt naturligt att alla kvinnor är superhjältar. 

Medan han varit här har jag bjudit på allt. Jag har inte låtit honom betala någonting fastän jag vet att han tjänar typ 4 gånger mer än en normal lön (japp, han tjatar ofta om att han tjänar mycket för så gör man i Älsklingsland = kulturkrock). Han bara: “Jag är van vid att alltid betala. Detta känns konstigt!” Men om han är en gentleman så kan väl jag vara en gentlekvinna. ;)

Jag vill inte att han ska tro att jag är en parasit som hans förra fru. Förresten har jag fått höra mer skvaller om henne. Smaka på den här historien: Hon hade för något år sedan dejtat en kille som precis kommit ut ur fängelset. Han hade blivit anklagad för mord men då inte tillräckligt starka bevis fanns blev han i stället fälld för grov stöld. Medan han suttit inne hade hans garage plundrats på prylar, bl.a. hade en Harley Davidson stulits (allt enligt honom själv). Så vad gör då frun så snart hon blivit utköpt ur Adrians bohag efter skilsmässan? Jo, hon använder en stor del av pengarna till att köpa denna pojkvän en ny Harley! Självklart blev hon ju då också sedermera lämnad av pojkvännen som bokstavligen åkte iväg på sin nya hoj för att aldrig mer synas till. Snyggt jobbat liksom… Och nu sitter hon där med skulder. Jag måste erkänna att jag ofta är rädd att hon ska komma och paja för oss genom att tigga pengar. I-landsproblem, men men… 

This entry was posted on Friday, December 13th, 2013 at 9:30 pm and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>